Misiune si valori

Partenerii.
Compania este intr-un proces permanent de schimbare, de perfectionare si adaptare la necesitati a produselor si serviciilor oferite, pentru ca astfel, toti cei care aleg, testeaza si devin clienti fideli ai produselor noastre, sa poata spune oricand, fara nici o ezitare ca au facut cea mai buna alegere posibila. Pentru un parteneriat pe termen lung.

Calitatea.
Inca de la etapa de conceptie, amblajele Exonia beneficiaza de o serie de teste si evaluari foarte riguroase, care permit lansarea in fabricatie numai a reperelor de o calitate verificata atat din punct de vedere grafic cat si functional, fapt dovedit de aprecierile constante pe care de-a lungul timpului produsele noastre le-au primit in cadrul expozitiilor nationale si internationale.

Angajatii.
Investim permanent in pregatirea angajatilor, prin programe de training organizate periodic, dedicate in mod special Departamentelor de Vanzari, Logistica, Creatie, Administratie, dar si Management, astfel incat nivelul calitativ si profesional sa fie permanent la standardele tot mai ridicate, impuse de  asteptarile tot mai exigente ale partenerilor si beneficiarilor.

Imaginea.
„Ambalaje remarcabile”. Sloganul companiei reflecta in totalitate filosofia si viziunea ei, de a fi o companie care prin eforturi sustinute sa ocupe si sa mentina in Romania, o pozitie in topul furnizorilor de ambalaje personalizate complexe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.