Pungi speciale pentru ambalare pui

Destinatie: Sunt utilizate pe scara larga la ambalarea produselor: PUI, organe aripioare, pulpe, etc.

MATERIALUL: pungile sunt fabricate cel mai frecvent din polietilena alimentara elastica aditivata intr-un singur strat. Folia poate avea grosimi diferite functie de dimensiunea produsului ambalat si de rezistenta solicitata.
CONFECTIA: poate fi realizata intr-o mare varietate de dimensiuni, cu baza rotunjita pentru prevenirea vizibilitatii lichidelor. Pentru ambalare pe masini automate, se livreaza folia film sub forma de bobine cu diferite diametre sau greutati specifice.

IMPRIMAREA: functie de complexitatea printului, putem imprima 1-8 culori liniare (curbe, linii, simboluri, sigle, fonte, etc) pe ambele fete ale pungii, sau putem imprima policromie la 4-8 culori complexe si speciale (inclusiv auriu si argintiu). Vopseaua cu care se imprima este tip pigment si rezista la temperaturi scazute (-40 la -90gr.C).

TIRAJUL: procesam orice comanda de la tiraje de 50 Kg, functie de tipul materialului, complexitatea confectiei si a imprimarii.

PRETUL: Acest tip de material pentru confectia pungilor sau a foliei de ambalat, reprezinta solutia cea mai economica utilizata pentru aceasta destinatie. Toate preturile sunt negociabile functie de frecventa comenzilor si de tirajee solicitate.

CAPACITATEA noastra de furnizare pentru acest ambalaj: 50-80 tone lunar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.