Exportul de masini de ambalat a crescut cu 19% in S.U.A

Exportul de masini de ambalat a crescut cu 19% ajungand la 7.7 miliarde $, potrivit unui studiu PMMI realizat in 2012. Acelasi studiu arata ca si la nivelul intern a existat o crestere de 23%. „Cresterile sunt intotdeauna vesti bune” spune Jorge Izquieredo, vice-presedinte, dezvoltarea pietei, PMMI. Mai mult, si importul de masini de ambalat a crescut cu 500 milioane $ ceea ce inseamna ca au cheltuit cu 35% mai mult pe masini de ambalat. Distributia vanzarilor pe segmente de piata nu s-a modificat prea mult. Industria food      are un procent de 36%, iar industria bauturilor  un procent de 24%. Singurele categorii de masini care nu au inregistrat cresteri la nivelul vanzarilor sunt cele „Blister”  si „Skin/Vacuum”.

Cel mai bine vandute au fost masinile care convertesc containere in materiale, potrivit studiului. Cresterea in cazul acestora a fost cu 760 milioane $, reprezentand aproximativ 10% din totalul pietei. Urmatoarele masini in topul vanzarilor au fost cele de imprimare, marcare si matritare cu o crestere de 520 milioane $, reprezentand 7% din total.

Specialistii fabricii de ambalaje Exonia Holding sunt incantati de aceasta crestere chiar daca ea este in S.U.A. „Globalizarea face ca acest val de cresteri sa ne influenteze si pe noi: gasim mai usor masini specifice productiei de ambalaje personalizate, preturile sunt mai competitive, iar noi putem oferi clientilor nostri ambalaje inovatoare” a declarat Tiberiu-Paul STOIAN, manager executiv Exonia Holding S.A.

Pentru mai multe informatii www.pmmi.org.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.