Sacosa electorala – combinatia optima intre promovare si utilitate

Dat fiind faptul ca anul acesta, candidatii la alegeri nu vor mai putea oferi alegatorilor alimente, bauturi sau produse din tutun, ci doar marfuri nealimentare, in valoare de pana la 10 lei si obiecte promotionale, Exonia Holding propune candidatilor sa se orienteze catre obiecte promotionale precum sacose, stickere, etichete, calendare, pixuri cu insemne electorale.

Legislaţia actuală stabileşte că tentativa, promisiunea şi darea de bani şi obiecte de folosinţă în scopul determinării alegătorilor de a vota într-un fel sau altul se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la cinci ani, fiind însă exceptate „obiectele cu caracter simbolic”, care nu erau însă definite.

Prin ordonanta de urgenta aprobata marti, Guvernul a stabilit ca exceptate materiale si obiecte de promovare precum: afise, pliante, carti postale, calendare, caiete, ilustrate, pixuri, brichete, insigne, ecusoane, dvd-uri, fanioane, steaguri, jachete, etc.

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că limitarea de către Guvern la 10 lei a valorii obiectelor care pot fi oferite alegătorilor în campanie poate să împiedice cumpărarea voturilor, dar şi abuzuri ale organelor de urmărire penală, de tipul celor înregistrate după referendumul de demitere a preşedintelui.

Fabrica de ambalaje Exonia Holding ofera candidatior la alegeri o gama variata de sacose ce pot fi imprimate in culori expresive pe folie rezistenta. Reprezinta combinatia optima intre promovare si utilitate. MATERIALUL: sacosele tip banana pot fi fabricate din polietilena de joasa densitate (LDPE) sau de medie densitate (MDPE), functie de preferinta beneficiarului. CONFECTIA: Se executa GRATUIT pliu la baza sacosei, pentru a permite transportarea produselor volumetrice (cutii, sticle, etc). IMPRIMAREA: Se pot imprima 1-6 culori liniare (curbe, linii, simboluri, sigle, fonte, etc) pe ambele fete ale sacosei, sau se poate personaliza in policromie la 4-6 culori complexe si speciale. TIRAJUL: procesam orice comanda de la tiraje de 3.500 Buc.

Sursa aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.