Ambalarea produselor din pui

Pentru a se adapta cerintelor cele mai exigente in materie de ambalare a produselor alimentare, au aparut pe piata tot mai multe metode de ambalare, destinate mentinerii prospetimii pe o perioada cat mai lunga de timp.

Pentru inceput cateva informatii despre consumul de carne de pui:

  • Consumul de carne de pasare in UE pe cap de locuitor a ajuns la aproximativ 23 kg si pana in 2015 se preconizeaza o crestere cu 10%.
  • Pana in 2030, carnea de pasare va deveni proteina animala preferata la nivel mondial.
  • Pentru a produce 1kg de carne de pasare este nevoie doar de 2kg de graunte.
  • Inovatiile in ceea ce priveste ambalarea ofera solutii sigure si ieftine care sporesc interesul pentru carnea de pasare (protectie impotriva penetrarii apei, pungi imprimate, dispunere verticala, „cook-in-the-pack” (preparare in ambalaj), desfacere usoara, marinate etc.).
  • Cand vine vorba de decizia de achizitie factorul cel mai important factor pentru consumator este placerea, urmata pe locul 2 de impactul asupra sanatatii.

Pentru fabrica de ambalaje Exonia Holding, provocarea este sa ajute clientul sa extinda la maxim perioada de valabilitate, sa facem ambalaje cat mai impresionate, care sa atraga atenia la raft, sa furnizam dimensiuni potrivite pentru fiecare client in parte. Incercam sa oferim ambalaje care fac produsul usor de manevrat, care protejeaza produsul si care se aseaza frumos pe raft.

Producatorilor din industria avicola le recomandam un ambalaj care sa arate bine, sa protejeze si sa asigure integritatea sigilarii. Pungile sunt fabricate cel mai frecvent din polietilena alimentara elastica aditivata intr-un singur strat. Confectia poate fi realizata intr-o mare varietate de dimensiuni, cu baza rotunjita pentru prevenirea vizibilitatii lichidelor. Pentru impact, functie de complexitatea printului, putem imprima 1-8 culori liniare (curbe, linii, simboluri, sigle, fonte, etc) pe ambele fete ale pungii, sau putem imprima policromie la 4-8 culori complexe si speciale (inclusiv auriu si argintiu). Vopseaua cu care se imprima este tip pigment si rezista la temperaturi scazute (-40 la -90gr.C)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.