John Lewis a introdus ambalaje din polietilena biodegradabila pentru a fi mai ecologici

Exista un trend ascendent in ceea ce priveste furnizarea unor produse de calitate intr-un ambalaj ecologic. Acest lucru arata o preocupare crescuta fata de mediu si te pozitioneaza in fata altor concurenti care nu aleg aceasta varianta.

Un exemplu in acest sens este brandul international John Lewis, care a introdus pentru gama „Schoolwear” sacose din polietilena biodegradabila. Potrivit firmei, sunt folosite anual pentru aceasta gama aproximativ 3 milioane de sacose, cantarind 42 de tone. Decizia de a folosi sacose din polietilena biodegradabila este un pas semnificant in reducerea impactului asupra mediului.

Mark Gallen, manager productie si design ambalaj la John Lewis a declarat ca utilizarea in procesul de fabricatie a sacoselor a unui aditiv va permite descompunerea mult mai rapida in depozitele de deseuri. Aditivul folosit incurajeaza natural biodegradarea ambalajului fara a lasa urme nocive. Ceea ce ramane din proces este apa, biogaz si humus, toate fiind componente necesare pentru un sol fertil. Sacosa biodegradabila se descompune intre 5 si 15 ani.

Compania urmeaza sa introduca aceste sacose ecologice si pentru alte game de produse in viitor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.