Producatorii se orienteaza pe piata produselor „on-the-go”

Tot mai multi producatori din industria food se orienteaza pe piata produselor „on-the-go„, o piata a portiilor mai mici, dar a profitului mai mare. Aceste produse sunt destinate persoanelor ocupate, care servesc pe fuga diverse alimente. Producatorii se vad astfel nevoiti sa se adapteze nevoilor acestora si lanseaza editii noi de produse. Desigur, acestea vin in noi ambalaje, care trebuie sa fie atractive pentru a-i atrage pe consumatori.

Un exemplu in acest sens este recent lansatul sos Tabasco „on-the-go”. Pachetul contine 2 sticlute mici de sos Tabasco si este pozitionat la raft langa produse complementare, precum salate, semi-preparate si alte mese frugale. La fel de bine, noul ambalaj, mai mic, atrage si segmentul de consumatori care nu au incercat produsul niciodata, de teama ca daca produsul nu le este pe plac ar irosi banii. Acum, varianta mai mica si mai ieftina le permite sa  „probeze” practic produsul. „Little bottles.Big taste” este noul concept de la Tabasco. Este o idee interesanta, marketata corespunzator si pusa intr-un ambalaj simplu dar atractiv. Ideea in sine este originala.

Este o idee buna ca mai multi producatori sa realizeze extensii de brand ale produselor pe care le comercializeaza, constand in noi produse, in cantitati mai mici, in ambalaje diferite pentru a satisface nevoile asa-numitei generatii Y.

Sursa aici.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.