Expozitia Internationala Emballage de la Paris isi deschide portile pentru 4 zile

Una dintre cele mai mari Expozitii internationale dedicate Industriei Ambalajelor se deschide azi la Paris.

In intervalul 19-22 noiembrie 2012, oamenii din industria ambalajelor se intalnesc la Paris pentru a descoperi si a invata despre ultimele inovatii in lumea ambalajelor. Sunt acoperite toate domeniile din industria ambalajelor, de la materii prime pana la produse finite, dar si masini si servicii de ultima ora.

La aceasta expozitie participa peste 1300 de expozanti si peste 500 de branduri, mai mult de 470 de expozanti noi din peste 100 de tari. Sunt asteptati peste 90.000 de vizitatori.

Conceptul cheie in jurul caruia este proiectata a 40-a editie a Expozitiei Internationale „Emballage” este „PackSmart” (trad.rom „Ambaleaza inteligent”), pentru ca expozitia este o sursa de inspiratie pentru industria ambalajelor.

„In pofida fluctuatiilor cererii, a reglementarilor economice si guvernamentale, industria ambalajelor a demonstrat capacitati exceptionale de a inova, iar cea de-a 40-a editie a „Emballage” este ocazia perfecta de a demonstra acest lucru” a afirmat Véronique Sestrières, director Emballage.

Productia mondiala de ambalaje, care valora 670 de miliarde de dolari in 2012, este de asteptat sa ajunga la 820 miliarde de dolari pana in 2016. Cresterea este datorata in mare parte urbanizarii, investitiilor in constructii, dezvoltarii sectorului sanatatii si dezvoltarii economiilor unor tari precum China, India, Brazilia sau tarile Europei de Est conform studiilor de piata realizate de Pira Internationa. Puterea de cumparare a acestor state genereaza o cerere mai mare de produse, echipamente si desigur de AMBALAJE pentru acestea.

Spre exemplu, piata ambalajelor in China era estimata la 80 de miliarde de $ in 2010, dar se prevede o crestere pana la 137 miliarde de $ pana in 2017. Astfel, este posibil sa intreaca S.U.A ce detine acum primul loc in lume.

Strategia Expozitiei Emballage este de a crea „expozitii in interiorul expozitiei”. Expozitiile sunt separate pentru domenii diferite: „Beverage”, „Food”, „Luxury”, Beauty”, „Health” si „Multi-industry”.

Un gând despre „Expozitia Internationala Emballage de la Paris isi deschide portile pentru 4 zile

  1. Pingback: Echipa Exonia Holding merge la Emballage | www.FabricaDeAmbalaje.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.