Ambalajele flexibile

Ambalajele flexibile ofera solutia perfecta pentru provocarile de sustenabilitate din ziua de azi. Ambalajele flexibile activeaza simultan atat optimizarea functionalitatii cat si utilizarea eficienta a resurselor, oferind beneficii considerabile la nivel social, economic si la nivel de protectie a mediului. Atunci cand este luat in calcul un ciclu intreg,considerand toate aspectele produsului, ambalajului, consumului, putem vedea ca de cele mai multe ori ambalajul flexibil este alegerea perfecta.

Un ambalaj cu un design deosebit este un ambalaj foarte atractiv pentru consumatori. Ambalajele flexibile ofera beneficii importante pentru consumatori precum clapete de reinchidere pentru a minimiza degradarea produsului, informatii pe ambalaj despre depozitare si folosire, greutate redusa ceea ce are impact asupra depozitarii , distribuitiei si transportului. Ambalajele flexibile au o contributie semnificativa la extinderea perioadei de valabilitate a produsului si la conservarea continutului valoros, mai ales daca este cazul aromei cafelei sau a unor uleiuri volatile.

Natura ambalajului flexibil il recomanda ca si ambalaj perfect prin combinarea avantajelor pe care le au alte materiale. Introducerea de straturi subtiri de folie care creaza un efect de bariera, de exemplu, poate conduce la o crestere a prezervarii valorilor nutritionale, extinzand perioada de valabilitate si implicit reducand irosirea resurselor.

Cand spunem ambalaje flexibile de calitate…spunem EXONIA HOLDING!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.