Sacosa personalizata – „marketing tool”

Sacosa, orice ar spune unii, este o unealta de marketing importanta. In ultimii ani tot mai multe companii au realizat potentialul acestora ca si elemente de marketing. Industia FMCG a fost probabil prima care a folosit si a dat o importanta mai mare sacoselor. Sacosa ofera posibilitatea de a aduce in randul consumatorilor un mesaj al brandului.

Sacosele sunt foarte utile si pentru protejarea integritatii produsului achizitionat. Fiind o unealta de marketing mai ieftina decat altele te poate ajuta sa ai impact mare cu un cost mic. Faptul ca pe o sacosa se poate imprima aproape orice este ca si cum consumatorii ar duce cu ei un panou publicitar, iar daca designul sacosei este atractiv privirile altor oameni sunt atrase, maximizand astfel „reach-ul” mesajului.

Mai mult, sacosa nu inceteaza sa existe odata ajunsa in locuinta consumatorului. Sacosa este reutilizata la cumparaturi, pentru a transporta diverse, este purtata ca semn de mandrie (atunci cand este un brand important, reprezentativ pentru cumparator sau cand designul este extrem de inovativ). Unii consumatori chiar colectioneaza sacose.

O sacosa este deci o unealta de marketing perfecta, dar doar daca este perceputa, recunoscuta si memorata. O sacosa de la Fabrica De Ambalaje Exonia Holding comunica perfect mesajul companiei dumneavoastra. Cu diferite marimi, culori, confectii si materiale, sacosele create de noi pot sublinia calitatea produselor si serviciilor dumneavoastra. Multe companii nationale si internationale au folosit sacose produse de compania noastra si au avut numai de castigat. Sacosele realizate de Exonia sunt sinonime cu calitatea si stilul.

Pentru mai multe detalii despre sacosele personalizate, va rugam contactati reprezentantii Fabricii De Ambalaje Exonia Holding.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.