Primul cocktail din lume comercializat…nu in sticle, ci in ambalaje flexibile

cocktail in ambalaj tip pouchBrandul Malibu Rum, a lansat 2 noi sortimente de cocktail-uri gata-preparate. Noutatea consta in faptul ca brandul a folosit, foarte curajos, un ambalaj flexibil. Practic, livreaza o bautura de calitate intr-o punga speciala (ceea ce se numeste „pouch”), si nu intr-o sticla, cum suntem obisnuiti.

Reprezentantii companiei spun ca alegerea le-a fost dictata de insight-ul potrivit caruia consumatorii cauta comoditatea. Mai mult, un astfel de ambalaj flexibil, care mai este folosit si de catre producatorii de sucuri, dar nu a fost folosit niciodata de un producator de bauturi alcoolice, este usor de depozitat, usor de desfacut, se toarna usor in pahar. Produsul se mentine proaspat la fel de bine ca si intr-un ambalaj din sticla, plastic sau aluminiu, iar ambalajul de tip „pouch” este mult mai prietenos cu mediul (cu 85% mai prietenos decat sticla) si poate fi reciclat.

Ambalajul special este o folie laminata de tip multistrat, folie pe care Fabrica de Ambalaje Exonia Holding o poate produce. Suntem increzatori ca trendul folosirii acestui tip de ambalaje se va intensifica si in Romania.

Sursa aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.