Noutate: Dezinfectant in ambalaj flexibil cu sprayer

Dezinfectant in ambalaj flexibilAmbalajele flexibile sunt tot mai in trend. Observam asta pentru ca tot mai multi producatori care foloseau alte tipuri de ambalaje, au trecut in cele din urma la ambalaje flexibile. V-am aratat ca se poate ambala ulei de motor in ambalaj flexibil, cocktai-luri si altele. Acum, a venit randul dezinfectantilor.

O companie din Japonia a dezvoltat un ambalaj inovativ pentru Saraya Co Ltd. Produsul este vandut in 2 componente: partea rigida din plastic care consta intr-un sprayer, iar cealalta parte consta intr-o rezerva din ambalaj flexibil, practic o punga ce contine dezinfectant.

Punga de dezinfectant este realizata dintr-o folie speciala laminata, rezistenta la lichide pe baza de alcool. Punga este umpluta „fara aer” si sigilata in vid. Poate fi instalata la dispenser foarte simplu, usor si igienic.

Acest container inlocuieste cu succes ambalajul PET sau unul din metal (folosit de unele branduri) si este foarte ecologic. Atunci cand se goleste, punga este indepartata fara scurgeri de lichid sau mirosuri si poate fi inlocuita cu alta.

Sursa aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.