Folie multilayer pentru ambalare granule si pulberi alimentare

Oferta Folie film bariera EXONIA pentru MANDY Foods 12.11.2012Folia multilayer ExoTEK reprezinta solutia ideala de ambalare a pulberilor alimentare speciale. Pungile realizate din acest material au grad inalt de impermeabilitate, o sudura foarte robusta si rezistenta mare la actiunea factorilor mecanici din procesul tehnologic. Sunt extrem de atractive si au o finisare lucioasa sau mata datorita foliei alimentare laminate in stratul superior.

Cea mai importanta particularitate a acestui material este BARIERA pentru Gaze si Vapori! Datorita compozitiei foliei multistrat, produsul ambalat este izolat de mediul exterior. Folia nu permite schimbul de gaze (in special oxigen), dar reprezinta si o eficienta  bariera pentru vapori, prevenind astfel infiltratiile ce duc la deteriorarea produselor. Folia Exo TEK permite inclusiv ambalarea in atmosfera modificata sau cu gaze inerte (sistem special care prelungeste semnificativ termenul de valabilitate al produselor alimentare).

  • Folia este utilizata cu normele internationale CEE privind siguranta alimentara HACCP.
  • Personalizarea este flexografica la mare rezolutie 290Ipi in policromie la 8 culori inclusiv speciale
  • Vopseaua este imprimata interstraturi, este stabila si IMPORTANT, are rezistenta mecanica ridicata
  • Ambalajele sunt insotite de Certificat Larex, DSV: microbiologic, migrare Plumb/Cadmiu, fizico-chimic, ISO 9001:2000, Certificat Conformitate si Garantie si Certificat de origine valabile pentru export.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.