Etichete bopp in rola

Etichete bopp in rola de la Fabrica De Ambalaje ExoniaFabrica De Ambalaje Exonia furnizeaza etichete bopp in rola, o solutie perfecta pentru etichetarea apei plate sau minerale, a bauturilor racoritoare, a berii la pet, a laptelui la pet, etc. Etichetele bopp in rola sunt folii film speciale de latimi reduse (latimi specifice unei etichete) care functioneaza ca un mijloc foarte eficient de promovare. Pe o astfel de eticheta poate fi imprimat un design complex care transmite identitatea brandului si atrage atentia consumatorului la raft.

MATERIALUL: in functie de particularitatile etichetei si produsului, eticheta poate fi fabricata din polipropilena elastica tip cast (CPPA), polipropilena biorientata transparenta, alba sau metalizata (BOPP), poliester (PET), polietilena (LDPE) sau combinatii ale acestora obtinute prin laminarea in doua sau mai multe straturi cu proprietati diferite. Folia poate avea multiple grosimi.

IMPRIMAREA: se realizează pe doua sau mai multe piste cu 8 grupuri de culoare concomitent pentru evitarea deplasărilor sau suprapunerilor eronate ale plăcilor clişeului flexografic. Imprimarea se realizează flexografic în POLICROMIE inclusiv nuanţe speciale (auriu, argintiu) la 1-8 culori cu respectarea codului standard PANTONE. Matriţa de imprimare utilizată este tip clişeu digital pentru a se obţine o bună calitate a imprimării.

LIVRAREA se realizeaza sub forma de bobine de diferite latimi si diametre functie de caracteristicile masinilor pe care se eticheteaza. In mod uzual grosimea foliei este de 20, 25, 30, 35 si 40 microni si, in functie de destinatie, folia poate fi de mai multe tipuri: bopp transparenta, perlata sau metalizata. Foliile pot fi laminate dupa personalizare, in functie de tipul etichetei.

Pentru a efectua o comanda de etichete bopp personalizate contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.

Un gând despre „Etichete bopp in rola

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.