Sacose cadou

Sacose Cadou Exonia Nr1Sacosele tip cadou sunt solutia perfecta pentru a crea cadouri corporate, si, in acelasi timp, varianta cea mai simpla pentru a „impacheta” si cadourile cu forme atipice. In evolutia oricarei companii, exista momente festive, momente in care se ofera cadouri. Sacosele tip cadou personalizate cu numele companiei si sigla sunt solutii perfecte, pentru ca promovarea este importanta mai ales in momentele festive. Printr-un astfel de ambalaj, compania dvs. va face o impresie corporate placuta si va ramane in memoria partenerilor ca fiind o companie atenta la detalii si perfectionista.

Sacosele tip cadou sunt sacose din hartie de o inalta calitate cu manere tip sfoara si etichete pentru nume/dedicatie. Sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni, inclusiv cele speciale pentru sticle sau cele mari pentru cadouri voluminoase.

CONFECTIA: sacosa are pliuri laterale, pentru a permite transportarea produselor volumetrice.

IMPRIMAREA: personalizarea la 2 culori este GRATUITA. Pentru acest tip de sacose, se pot imprima 1-7 culori liniare (curbe, linii, simboluri, sigle, fonte, etc) pe ambele fete ale sacosei.

TIRAJUL: procesam uzual comenzi de sacose personalizate incepand cu tirajul de 3.500 Buc. Totusi, tiparul in tehnologia flexografica recomanda ca optim un tiraj de peste 5.000 Buc./model.

Puteti comanda sacose tip cadou personalizate, dar si variante nepersonalizate. Pentru a efectua o comanda de sacose personalizate contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.