Folie poliolefina termocontractibila sau folie PVC

Folie poliolefina Exonia HoldingFolia termocontractibila poliolefina este un film cu proprietati deosebite din punct de vedere optic, elastic si mecanic si se foloseste pentru ambalarea individuala sau grupata a produselor alimentare sau nealimentare. Este folia pentru cutiile de ceai, folia pentru cutiile de bomboane, folia care protejeaza o carte sau un CD s.a.m.d. Termenul „poliolefina” provine de la asemanarea cu  „oil like” si se refera la aspectul „uleios/ceruit” pe care il are acest material. Folia PVC este inodora, neporoasa fiind un material perfect pentru ambalarea produselor destinate end-useri-lor.

Folia poliolefina sau PVC are caracteristici speciale care o recomanda pentru ambalarea produselor care se doresc a fi sigilate atat ca forma de protectie cat si din considerente estetice:

  1. Proprietati optice: folia are un nivel inalt de transparenta  si claritate ceea ce confera o prezentare atractiva a oricarui produs.
  2. Termocontractibilitatea – filmul se muleaza perfect pe produs, sigilandu-l si protejand ambalajul personalizat la transport si manipulare.
  3. Proprietati mecanice: rezistenta la perforare si sudura rapida
  4. Stabilitate termica
  5. Productivitate si eficienta (cost foarte mic per unitate ambalata)

Foliile din poliolefina sunt solutii ecologice pentru ca sunt foarte subtiri, se folosesc deci putine materii prime, mai putine resurse, rezultand si mai putine deseuri.

Pentru a comanda folii din poliolefina contacteaza reprezentantii departamentului de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.