Sudeza – Aparat de lipit si sigilat pungi

1_12300U54Sudeza este un aparat de lipit si sigilat pungi din polietilena, polipropilena sau alte materiale plastice. Lipirea se face la cald (denumirea originala a acestui echipament este „impulse heat sealer”). Lipeste si sigileaza atat pungi dintr-un singur strat, cat si pungi sau folii din mai multe straturi.

Aparatul sigileaza pungile fara sa lase in urma reziduuri. Beneficiaza de un cutter care inlatura excesul de material plastic la 5 mm de lipitura. O alta caracteristica este reglajul temperaturii in functie de grosimea foliei.  Finalizarea operatiei de sigilare este indicata de aprinderea unui semnal led si de un semnal sonor.

Aparatul lipeste materiale precum: polietilena, bopp, pliofilm, polyflex, tivac, saran, nylon, etc. Latimea maxima a materialului care poate fi sigilat este 16 inch (aprox. 40 cm), iar latimea lipiturii este de 2-5 mm.

Atunci cand nu este folosit, aparatul nu consuma energie, chiar daca este in priza (paratul consuma numai cand bratul mobil este coborat). Pentru functionarea corecta este recomandat ca platforma de sigilare sa fie mentinuta curata.

Aparatul de lipit pungi are o garantie de 12 luni si vine in pachet cu o banda teflonata de rezerva.

Pentru a primi o oferta de pret pentru sudeze contacteaza reprezentantii Fabricii De Ambalaje Exonia.

4 gânduri despre „Sudeza – Aparat de lipit si sigilat pungi

  1. doresc sa stiu pretul pentru produsul prezentat dispozitiv de lipit cit si la consumabile, pungi alimentare de 1kg si 2 kg pentru congelator si pt a le fierbe in apa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.