Pungi si ambalaje pentru salate si mixuri refrigerate

Pungi si folie pentru ambalare salate congelate de la Fabrica DePungile pentru ambalarea salatelor si mixurilor de salate refrigerate (cele pe care le gasim in supermarket-uri) sunt ambalaje utile pentru producatorii si distribuitorii de verdeturi si salate pentru ca pastreaza produsele fresh si perfecte pentru consum pentru o perioada indelungata.

Salatele sunt printre alimentele cele mai importante si cele mai recomandate in dieta zilnica de catre nutritionisti. Prin urmare exista cerere pentru aceste alimente pe tot parcursul anului. Salatele comercializate proaspete si neambalate nu pot fi gasite tot timpul anului si nu pot acoperi cererea. Asadar solutia este reprezentata de salatele la punga, refrigerate. Acestea pot fi mai usor transportate, depozitate, mai usor de expus la raft, aportul adus de ambalaj fiind o adevarata investitie pentru un producator de salate si verdeturi congelate. Folosind un ambalaj personalizat, cu un mic cost per bucata, producatorul beneficiaza de:

  • ambalaj personalizat pentru salata (cu elemente grafice, logo, nume, informatii nutritionale, soi salata etc., toate fiind importante si contribuind la decizia de achizitie)
  • protectia produsului la transport si depozitare
  • reducerea pierderilor
  • mentinerea mai mult timp a prospetimii salatei
  • posibilitatea de a comercializa produsul in supermarket-uri

Pungile pentru salate sunt realizate de obicei din polipropilena (bopp), dar, in functie de necesitati pot fi realizate si din alte materiale (LDPE/PET, etc.) sau in variante multistrat. Pot fi adaugati aditivi speciali „anti-condens”, astfel incat ambalajul sa nu „transpire”. Deasemenea, pungile pentru salate pot fi confectionate in diverse dimensiuni, in functie de dimensiunile volumul si masa continutului. Daca producatorul dispune de masini automate pentru dozare si ambalare, Fabrica De Ambalaje Exonia poate furniza ambalajul sub forma de role de folie film, iar pungile sunt confectionate de masinile de ambalat in functie de pasul de fotocelula (cut off).

Ambalajele pentru salate pot fi imprimate cu pana la 8 culori sau policromie. Realizam GRATUIT designul fiecarui model de punga dupa indicatiile beneficiarului. Imprimarea se poate realiza in maxim 8 culori policromie si speciale la rezolutie mare, in functie de complexitatea ambalajului. Ambalajul pentru salate, fiind unul alimentar, se livreaza insotite de Certificat de Conformitate si sunt avizate DSV, LAREX, ISO9001 si EUR. Daca produsul necesita se pot folosi pigmenti speciali pentru imprimare care rezista la temperaturi scazute (pana la -90 grade Celsius).

Puteti comanda pungi pentru salate in varianta personalizata/imprimata, dar si in variante nepersonalizate (puteti alege varianta de a achizitiona un ambalaj simplu si sa aplicati o eticheta autocolanta pe suprafata acestuia).

Pentru a efectua o comanda de ambalaje pentru salate si verdeturi personalizate contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.