Fabrica De Ambalaje Exonia la Expozitia de Ambalaje ALL-PACK 2013 de la Romexpo Bucuresti

Exonia Holding expozant la ALL-PACK Romexpo Bucuresti 2013

Fabrica De Ambalaje Exonia este prezenta in perioada 30 Octombrie – 03 Noiembrie 2013, in Pavilionul A, din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO la cea de-a XV-a editie a Expozitiei Internationale pentru Ambalaje, Materiale, Masini si Echipamente Specifice – ALL PACK 2013.

Exonia Holding participa la ALL-PACK 2013 cu echipa de specialisti in ambalaje flexibile, formata atat din reprezentanti ai departamentului comercial cat si ai departamentului tehnic sau marketing care vor fi la dispozitia vizitatorilor cu detalii si prezentari ale categoriilor de ambalaje personalizate.

Targul se desfasoara concomitent cu INDAGRA – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, INDAGRA FOOD – Targ international pentru industria alimentara, EXPO DRINK & WINE – Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice si se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de ambalaje, materiale de impachetat, utilaje, masini si echipamente specifice.

Fabrica De Ambalaje va prezenta ambalaje pentru diverse domenii de aplicabilitate: ambalaje pentru produse de panificatie si patiserie, ambalaje pentru produse congelate, ambalaje pentru industria cosmetica, ambalaje pentru legume si fructe, ambalaje pentru produse granulate, ambalaje pentru pet food, ambalaje pentru gustari dulci si sarate si nu in ultimul rand gama completa de sacose si pungi etichete si benzi personalizate pentru retail si comert.

Programul evenimentelor la standul Exonia:

30 octombrie – prima zi a expozitiei dedicata deschiderii oficiale a targului – Exonia va sustine un seminar si o conferinta de presa la care vor participa vizitatori, parteneri de afaceri si reprezentanti mass-media. Cu aceasta ocazie, vor fi prezentate cele mai noi categorii de ambalaje lansate in fabricatie si obiectivele de dezvoltare a noilor parteneriate cu distribuitorii.

 31 octombrie –  intalniri de afaceri programate cu distribuitorii traditionali, precum si cu beneficiarii din categoria key account de pe piata interna si internationala. La aceste intalniri de afaceri si-au anuntat  participarea si reprezentanti ai unor importante companii din retail care activeaza pe piete din Europa de Vest, reprezentantii marilor agentii de branding si packaging design, dar si reprezentanti ai unor companii romanesti de renume.

Urmatoarele 3 zile sunt dedicate intalnirilor cu vizitatorii end-user interesati de ambalaje flexibile personalizate. Sunt asteptati micii producatori, reprezentanti ai IMM-urilor, ai fermelor agricole si administratorii afacerilor ce au nevoie de ambalaje personalizate.

6-producator-ambalaje-exonia-holding-la-all-packExonia Holding S.A. va asteapta la Standul B218-219, nivel 4.50 in cadrul Pavilionului 1 Central. Programul de vizitare al expozitiei: zilnic intre orele 10:00 si 18:00.

Despre AllPack

In perioada 30 octombrie – 03 noiembrie 2013, Pavilionul A, din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO va gazdui cea de-a XV-a editie a Expozitiei Internationale pentru Ambalaje, Materiale, Masini si Echipamente Specifice – ALL PACK 2013. Sunt expuse urmatoarele:

  • Materiale pentru producerea ambalajelor
  • Materiale de impachetare
  • Auxiliare
  • Masini de impachetat
  • Echipament pentru etichetare si marcare
  • Reciclarea ambalajelor
  • Procesarea impachetarii
  • Logistica ambalajelor
  • Securitatea industriala si protectia mediului
  • Echipamente de testare impachetare

ALL-PACK reuneste cei mai importanti jucatori de pe piata care expun, cu aceasta ocazie, noi produse si tehnologii, oferind astfel vizitatorilor posibilitatea de a lua pulsul pietei, de a achizitiona produse si servicii la preturi avantajoase, sau de a negocia direct cu furnizorii. De asemenea, companiile participante isi pot forma o imagine completa si actualizata asupra evolutiei pietei de profil avand totodata posibilitatea de a intra in contact direct cu clientii actuali sau potentiali, beneficiind astfel de posibilitati excelente de a incheia contracte de succes.

In 2012, expozitiile au reunit 600 de firme participante din 30 de tari, pe o suprafata de 38.000 mp. Pe parcursul celor 5 zile de evenimente au fost organizate peste 22 de conferinte si seminarii, zeci de concursuri si workshop-uri dedicate cu precadere vizitatorilor, specialistilor si participantilor la targ, atragand peste 50.000 de vizitatori.

Va asteptam cu interes la ALL-PACK 2013!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.