Exonia Holding – singurul producator de ambalaje care detine Certificatul Excellent SME de la Coface Romania

Certificat Excellent SME de la Coface Romania pentru Exonia HoldFabrica De Ambalaje Exonia Holding S.A. este singurul producator de ambalaje personalizate din Romania care detine certificarea EXCELLENT SME oferita de Camera de Comert si Industrie, in parteneriat cu Coface Romania.

EXCELLENT SME este un certificat de performanta in domeniul afacerilor acordat IMM-urilor prin afisarea unei sigle securizate pe site-ul Coface Romania. Certificatul permite partenerilor de afaceri, furnizorilor si clientilor Exonia Holding S.A. sa verifice compania si sa se asigure de soliditatea si reputatia companiei din punctul de vedere al situatiei comerciale si financiare.

La baza certificarii sta o evaluare complexa a Fabricii De Ambalaje Exonia Holding S.A. realizata de Coface Romania (singurul furnizor de servicii integrate de management al riscului de credit din Romania) prin intermediul unui Raport de Credit. Exonia Holding S.A. Compania este certificata SME inca de pe data 21.11.2013 si este monitorizata zilnic pentru verificarea tuturor informatiilor ce pot avea impact situatiei economico-financiare a companiei si implicit asupra capacitatii de a onora obligatiile comerciale fata de partenerii nostri de afaceri.

„Certificarea SME de la Coface Romania reprezinta inca o confirmare a faptului ca Exonia Holding S.A. este o companie solida, serioasa si care nu prezinta riscuri comerciale in relatia cu partenerii, indiferent ca acestia sunt clienti sau furnizori. Credibilitatea noastra sporita si recunoasterea sustenabilitatii companiei la nivel national este poate cel mai important argument pentru a alege Exonia Holding” a declarat Tiberiu-Paul STOIAN, director general al SC Exonia Holding S.A.

Certificarea companiei Exonia Holding pe site-ul Coface Romania poate fi vizualizata aici.

Lista companiilor certificate de Coface Romania poate fi consultata aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.