Pungi plastic si ambalaje de hartie cu fereastra de vizitare

Ambalaj creativ cu spartura in design pentru seminte postat de Fabrica De Ambalaje ExoniaPungile si ambalajele cu fereastra de vizitare nu sunt o noutate pe piata, dar au castigat tot mai multa atentie din partea designerilor si producatorilor. Fereastra de vizitare reprezinta o zona de transparenta maxima a ambalajului, o zona fara imprimare, astfel incat cumparatorul sa aiba contact vizual direct cu produsul din interiorul ambalajului. Prin simplul fapt ca poate observa produsul pe care il va cumpara, cumparatorul are mai multa incredere in produs si in compania care il comercializeaza, iar compania se diferentiaza prin faptul ca ofera o garantie a calitatii produsului. Bineinteles, aceasta tehnica este folosita numai de companiile care nu au nimic de ascuns cu privire la produsele lor si acestea sunt de cea mai buna calitate.

Avantajele pungilor si ambalajelor cu ferestra de vizitare:

  • Prin posibilitatea de a vedea continutul, ferestrele de vizitare contribuie la mentinerea integritatii ambalajelor prin eliminarea nevoii unor persoane de a desface ambalajul pentru a experimenta produsul. S-a demonstrat prin studii ca persoanele peste 50 de ani au o necesitate mai mare de a interactiona vizual sau tactil direct cu produsul. Prezenta sau absenta unei astfel de ferestre de vizitare poate influenta decizia de achizitie pentru acesta categorie de cumparatori.
  • Ferestrele de vizitare permit o identificare mai rapida la raft a produselor atat de catre consumatori, cat si de catre merchandiseri.

Reguli pentru folosirea ferestrelor de vizitare si „sparturilor in design”

  1. Prima si cea mai importanta regula: Foloseste ferestrele de vizitare numai atunci cand ai ce arata si esti sigur de calitatea produsului. Calitatea produsului trebuie sa o intreaca pe cea a imaginilor folosite in grafica.
  2. Ferestrele de vizitare trebuie pozitionate in zone relevante ale produsului. Trebuie ca fereastra sa fie pozitionata acolo unde exista produs. Trebuie sa se tina cont astfel de pozitia pe raft si de…gravitatie. Spre exemplu, pentru produsele granulare sau prafoase (faina, malai, zahar) trebuie sa avem grija ca fereastra sa fie pozitionata in asa fel incat sa nu ofere o imagine asupra partii goale din punga.
  3. Culorile folosite in zona imprimata trebuie sa tina cont de culoarea produsului vizibil prin fereastra si sa-l puna pe acesta din urma in evidenta. De asemenea, trebuie evitate combinatiile grafice de tipul produs crud/produs gatit (ex: grafica ilustreaza un pui rotisat, iar prin fereastra se vede un pui crud).
  4. Atentie la proportiile dintre dimensiunea ambalajului si zona de fereastra.

Fereastra de vizitare in cazul ambalajelor din hartie consta intr-o fereastra din polipropilena (bopp). Ambalajele din hartie cu fereastra sunt utilizate mai ales pentru produse de panificatie si patiserie. In cazul ambalajelor din polietilena sau polipropilena, fereastra se realizeaza prin design (sunt prevazute sparturi in design).

Concluzionand, ambalajele personalizate cu fereastra de vizitare sunt ambalaje utile, creative care pot influenta vanzarile si cresterea afacerii dvs. Pentru mai multe detalii despre aceste ambalaje, contactati reprezentantii de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia Holding.

Mai jos aveti cateva exemple de ambalaje creative care se folosesc de ferestre de vizitare:

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.