Fabrica De Ambalaje Exonia la Expozitia de Tipar si Signalistica Print & Sign + Gifts Show 2014

Fabrica De Ambalaje Exonia - Invitatie la Print & Sign si Gifts Show 2014 RomexpoEchipa Fabricii De Ambalaje Exonia Holding S.A., în calitate de expozant, vă invită să vizitaţi Expoziţia de Tipar şi Signalistică PRINT & SIGN şi Târgul de Obiecte Promoţionale Gifts Show 2014

24 – 27 Septembrie – Romexpo Bucureşti

PRINT & SIGN şi GIFTS SHOW 2014 este o oportunitate excelentă de a ne revedea pentru a vă prezenta cele  mai noi tipuri de ambalaje flexibile din polietilenă, polipropilenă şi hârtie, dedicate domeniului dvs. de activitate.

La standul Fabricii De Ambalaje Exonia vom expune cele mai importante ambalaje pentru Industria de Advertising din România: sacoşe personalizate policromie imprimate prin flexografie HD, etichete personalizate, pungi de polietilenă sau hârtie, sacoşe tip cadou personalizate din hârtie sau carton DCL, benzi adezive cu mesaje promoţionale, pungi cu clapetă adezivă.

Vor mai fi prezentate şi ambalaje pentru alte domenii de aplicabilitate: ambalaje pentru produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie, ambalaje pentru produse refrigerate şi congelate, ambalaje pentru produse granulate, ambalaje pentru produse cosmetice şi de igienă, ambalaje pentru produse farmaceutice. Peste 2000 de repere cu diverse dimensiuni, grosimi  şi variante de imprimare vor fi disponibile, astfel încât să putem discuta eficient cu mostrele în faţă despre orice proiect. Astfel, veţi cunoaşte ultimele noutăţi în domeniu pentru ca împreună, să alegem soluţia optimă de ambalare a produselor dvs.

Ca şi la ediţiile precedente, Fabrica De Ambalaje Exonia participă la Print & Sign si Gifts Show cu echipa de specialişti în ambalaje personalizate, formată atât din reprezentanţi ai Departamentului Comercial cât şi ai Departamentului Tehnic, şi suntem pregătiţi să răspundem tuturor întrebărilor dvs. referitoare atât la aspectele  tehnice, cât şi de design.

Prin urmare, evenimentul este o ocazie perfectă pentru networking şi pentru iniţierea unor noi parteneriate.

Vă aşteptăm cu interes la Standul Nr. C220-221, nivel 4.50 în cadrul Pavilionului 1 Central.
Programul de vizitare al Expoziţiei Print & Sign si Gifts Show:
Zilnic între orele 10:00 şi 18:00.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.