Huse polietilena pentru ambalarea anvelopelor auto

Huse polietilena LDPE pentru ambalare si depozitare anvelopeHusele de polietilena pentru ambalarea anvelopelor auto sunt ambalaje utile pentru depozitarea si transportul corespunzator al anvelopelor sau jantelor auto. Sunt ambalaje utilizate de producatorii si distribuitorii de anvelope, service-uri si vulcanizari, depozite si hoteluri de anvelope.

Husele de polietilena sunt folosite pentru transportul curat al anvelopelor noi sau utilizate si pentru depozitarea anvelopelor in afara sezonului pentru care au fost concepute. Husele protejeaza anvelopele de actiunea ozonului, un agent care degradeaza in timp compozitia cauciucului. Recomandarea in folosirea sacilor/huselor de polietilena este ca acestia sa fie stransi la gura astfel incat sa ramana cat mai putin aer in husa.

Husele pentru ambalarea anvelopelor auto sunt realizate din polietilena de joasa densitate (LDPE) de diferite dimensiuni si grosimi, in functie de specificatiile beneficiarului. Uzual producem huse LDPE cu dimensiuni: 720 (latime) + 2 x 100 (pliuri) x 1200 (lungime), din LDPE transparent cu grosime de 40 de microni. Intr-o astfel de husa incap 4 anvelope (2+2 suprapuse).

Husele LDPE pentru ambalarea anvelopelor auto pot fi si personalizate flexografic prin imprimare continua la 1-2 culori, astfel incat pot fi imprimate cu numele firmei dvs., datele de contact si alte elemente distinctive.

Pentru mai multe detalii tehnice despre husele de polietilena pentru ambalare anvelope auto, dar si pentru oferte de pret personalizate in functie de necesarul dvs., va rugam contactati reprezentantii de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia Holding.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.