Pungi BOPP microperforate pentru ambalare paine

Pungi BOPP microperforate pentru ambalare painePungile BOPP (polipropilena) microperforate pentru ambalare paine sunt ambalaje flexibile utile producatorilor de produse panificatie. Pungile BOPP microperforate sunt destinate ambalarii produselor care au nevoie sa „respire”, asa cum este si cazul painii. Pungile bopp microperforate sunt folosite uzual pentru paine NEfeliata, baghete si alte specialitati de panificatie.

Ambalarea painii in pungi bopp cu microperforatii asigura multiple beneficii:

  1. Protejeaza produsele in etapele de manipulare si transport
  2. Asigura o bariera igienica pentru produsele ambalate (producatorul se poate promova cu acest element diferentiator)
  3. Suplineste necesitatea unui ambalaj suplimentar in frigiderul consumatorului
  4. Confera o suprafata optima pentru personalizare si promovare
  5. Pozitioneaza si diferentiaza produsul la raft

Microperforatiile de pe folia din care este formata punga de paine sunt obtinute prin presarea cu ajutorul unui cilindru-perie peste o serie de ace încălzite la mai bine de 200°C, astfel acele supraincălzite topind in folie perforatiile la dimensiunile setate. Cu ajutorul echipamentelor de care dispunem putem realiza perforarea foliilor BOPP atat in varianta nepersonalizata cat si in varianta imprimata.

Rolul microperforatiilor de pe suprafata pungilor bopp pentru ambalare paine: asigura schimbul de aer dintre ambalaj si mediul exterior si nu permit ca produsul ambalat sa transpire sau sa se umezeasca.

Pungile bopp microperforate pentru ambalarea painii sunt realizate din polipropilena bi-orientata, un material extrem de apreciat in industria produselor alimentare. Bopp-ul, spre deosebire de alte materiale, este un material mai rigid, cu elongatie redusa, usor fosnitor. Marea calitate a acestui tip de ambalaj este gradul de transparenta foarte ridicat (net superior polietilenei) ceea ce face ca produsul ambalat sa fie pus in valoare. Grosimea uzuala este de 30 de microni, dar pot fi realizate si alte grosimi in functie de specificatiile beneficiarului.

Pungile pot fi confectionate in functie de specificatiile beneficiarului si dimensiunile produsului de ambalat cu dimensiuni pana la 700 mm latime.

Imprimarea pungilor bopp microperforate se poate realiza liniar sau policromie de inalta definitie cu pana la 8 culori. Realizam GRATUIT designul fiecarui model de punga dupa indicatiile beneficiarului. Toate ambalajele alimentare furnizate de Exonia se livreaza insotite de Certificat de Conformitate si sunt avizate DSV, LAREX, ISO9001 si EuroEco.

Pentru mai multe detalii si o oferta de pret personalizata pentru pungi bopp microperforate pentru paine, va rugam sa contactati specialistii Fabricii De Ambalaje Exonia Holding.

Un gând despre „Pungi BOPP microperforate pentru ambalare paine

  1. As dori pungi pentru paine , doresc sa aflu pretul, marimea pungilor si cantitatea minima ce poate fi comandata.Astept raspunsul d-stra pe adresa:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.