Sa traiesti ecologic este mai ieftin decat crezi, ne demonstreaza Unilever

Unilever lanseaza un experiment live in Marea Britanie pentru a demonstra ca un stil de viata sustenabil este mai economic decat am putea crede.

De pe 1 noiembrie  Unilever Marea Britanie a lansat o initiativa noua neobisnuita: un experiment social live ce implica 12 familii din toata tara care vor sa demonstreze ca un stil de viata ecologic nu costa mai mult, asa cum cred 68% din consumatorii adulti.

Proiectul numit Sustain Ability Challenge va dura 6 luni si este realizat in parteneriat cu consultantii in cercetare si inovatie de la The Futures Company, companie ce va evalua si arbitra in mod obiectiv experimentul.

Concret, 12 familii vor testa instrumente si sfaturi primite de la Unilever pentru a trai sustenabil ecologic si a economisi. Rezultatele studiului vor fi publicate in 2013. Unilever se centreaza mai ales pe mancare pentru ca acolo exista cele mai mari pierderi. Scopul este sa reduca cu minim 15% factura lunara pentru mancare si gunoiul menajer cu 15%. Gunoiul menajer provenit de la alimente este o problema majora oriunde in lume. Cu sfaturi practice si ajutor pot fi economisiti bani si se poate reduce cantitatea de deseuri.

Unilever deja are o strategie foarte bine definita privind reducerea amprentei poluante care presupune actiuni pe mai multe planuri inclusiv la nivelul ambalajelor in care vin produsele brandului.

 Sursa aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.