Ambalaje din Bopp pentru nisip igienic pentru pisici

Ambalaj-nisip-de-pisiciNesatisfacuti de pungile de hartie folosite anterior, producatorii din industria pet, se orienteaza tot mai mult catre pungile din bopp. Aceste ambalaje au un grad mai mare de rezistenta decat cele de hartie (deci nu se rup astfel incat nisipul sa se imprastie).

Acest lucru inseamna nu numai o asigurare pentru consumator ca nu isi va umple casa de nisip in cazul unui accident, dar este si o minimizare a pierderilor pentru producator. In cazul ambalajelor de hartie, fiind mai sensibile la rupere dar si la umezeala se putea intampla ca unii saci sa se rupa la transport sau la manevrare.

Tocmai de aceea, producatorii s-au orientat catre ambalaje din bopp, mult mai rezistente. Un alt avantaj al ambalajelor din bopp este ca ies mai usor in evidenta pe raft, decat cele de hartie.

Exonia Holding va ofera cele mai bune solutii pentru ambalarea de produse pentru industria Pet/ Pet Food. Mai mult, designerii nostri va pot ajuta sa creati un design atractiv, usor de remarcat si memorat, un ambalaj care sa rezoneze cu profilul posesorului de animale de companie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.