Sacosele, pungile oxo-biodegradabile – solutie sustenabila

Sacose, pungi de cumparaturi oxo-biodegradabileSacosele si pungile oxo-biodegradabile joaca un rol tot mai important in problema sustenabilitatii si sunt solutia perfecta pentru companiile care isi asuma problema protectiei mediului.

Pungile, sacosele oxo-biodegradabile contin aditivi care cauzeaza convertirea plasticului obisnuit dupa durata sa de viata printr-un proces abiotic in prezenta oxigenului, intr-un material  cu o structura moleculara diferita. Nu este necesar ca materialul sa fie depozitat in umezeala sau conditii speciale. La sfarsitul procesului, nu mai avem un plastic,  ci devine un material la fel de biodegradabil precum frunzele. Timpul necesar degradarii poate fi stabilit in procesul de productie in functie de cantitatea de aditivi adaugata.

Sacosele oxo-biodegradabile sunt relativ ieftine si au o amprenta mult mai mica asupra mediului decat alte tipuri de ambalaje. Cu ambalajele oxo-biodegradabile compania dumneavoastra  isi asuma un rol important in protectia mediului inconjurator, nediminuand suprafata arabila sau rezervele de apa prin poluare. Acest tip de ambalaj are o durata scurta de viata si nu va ramane in mediu pentru secole protejand astfel fauna si flora.

Plasticul oxo-biodegradabil este realizat dintr-un produs secundar in procesul de rafinare a titeiului astfel incat nici un baril nu este folosit pentru an fabrica plastic oxo-biodegradabil, ci doar pentru a fabrica petrol. Plasticul oxo-biodegradabil are aceeasi greutate ca si plasticul obisnuit, dar mult mai usor decat plasticul bio, decat sacosele din bumbac sau sacosele reutilizabile. Astfel plasticul oxo-biodegradabil devine solutia perfecta pentru sacose, pungi de cumparaturi. Sacosele oxo-biodegradabile sunt si mai usor de transportat, folosind deci mai putin combustibil cauzeaza mai putina poluare.

Plasticul este materialul suprem pentru ambalaje, mai ales pentru categoria sacoselor si pungilor de care orice companie are nevoie. Daca aveti nevoie de un producator de sacose si pungi de incredere, fabrica de ambalaje Exonia Holding va ofera solutii pentru un ambalaj sustenabil. Contactati echipa noastra pentru a primi consiliere si cele mai bune oferte pentru sacose si pungi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.