Folia laminata protejeaza produsele impotriva umiditatii si mirosurilor neplacute

Folie film laminata pentru inghetata de la Exonia HoldingFolia laminata protejeaza produsul impotriva umiditatii, mirosurilor neplacute, razelor ultraviolete. Este un tip de folie folosit in special pentru utilajele automate de ambalat, precum pulberile alimentare sau nealimentare: zahar, faina, orez, malai etc.

Foliile laminate se mai folosesc si pentru obtinerea pungilor pentru ambalare manuala, cu diferite dimensiuni in functie de produsul pe care urmeaza sa il contina. Imprimarea pungilor din folie laminata se face flexografic in mai multe culori, iar foliile folosite pot fi transparente, mate, perlate sau metalizate.

Folia laminata este formata dintr-unul sau mai multe straturi cu aditiv intre ele devenind astfel mai rezistenta decat folia simpla. Straturile pot fi din polietilena, folie de aluminiu sau polipropilena. Folia de laminat poate fi realizata si din BOPP si este indicata pentru volumele mari de laminari.

Folia laminata este recomandata pentru ambalaje fine, fiind subtire, iar faptul ca nu contine adeziv duce la eliminarea mirosului neplacut. Realizata din mai multe straturi din materiale diferite, folia laminata aduna intr-un singur ambalaj proprietatile unice ale celorlalte folii.

Cele care au un singur strat nu sunt recomandate pentru realizarea ambalarii in atmosfera modificata si nu ofera protectie impotriva gazelor, pe cand cele in mai multe straturi ofera o buna bariera impotriva gazelor.

Foliile in doua sau mai multe straturi sunt destinate ambalarii produselor praf sau granulate. Acestea permit ambalarea cu gaze inerte, pentru prelungirea termenului de valabilitate a produselor si sunt foarte rezistente la actiunea factorilor mecanici.

Fabrica De Ambalaje Exonia Holding produce folii laminate pentru ambalare automata. Producem si realizam design pentru:

  • folii pentru paine, produse din patiserie si fast-food,
  • folii pentru inghetata si creme, folii pentru cafea, alune fistic, condimente,
  • folii pentru paste fainoase, orez, malai, gris, zahar,
  • folii pentru chipsuri cereale si seminte,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.