Coli, hartie de impachetat, hartie laminata, hartie pergamentata si alte specialitati pentru ambalare

Coli pentru ambalat de la Fabrica De Ambalaje Exonia HoldingColile de ambalat din hartie reprezinta o solutie de impachetat si ambalat cu multiple aplicatii alimentare si industriale. Hartia de impachetat este un ambalaj cu durabilitate deosebita, rezistent la rupere. Colile sunt destinate utilizatorilor care doresc o solutie de impachetat rapida si economica. Sunt folosite in retail pentru impachetarea cadourilor si decoratiunilor, pentru impachetarea de mezeluri (coli cerate cu rezistenta la grasimi), produse de panificatie, patiserie, rotiserie si fast-food. 

Exonia furnizeaza diferite tipuri de coli de ambalat printre care: hartie simpla, hartie laminata cu folie de polietilena, hartie pergamentata, hartie cerata (impregnata cu un strat de ceara pentru a crea o bariera rezistenta la umezeala si grasimi, ce pot fi folosite pentru a impacheta produse uleioase fara risc de absorbtie).

Personalizate la comanda in 1-4 culori, aceste coli de ambalat pot deveni un mijloc de promovare eficient si relativ ieftin. Designerii Fabricii De Ambalaje Exonia va pot realiza gratuit designul grafic pentru colile pe care doriti sa le comandati. Puteti comanda coli de hartie personalizate, dar si variante nepersonalizate. Pentru a efectua o comanda de coli de hartie personalizate, contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.

Un gând despre „Coli, hartie de impachetat, hartie laminata, hartie pergamentata si alte specialitati pentru ambalare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.