Coltare din hartie

Coltare din hartie pentru produse de panificatie de la ExoniaIn domeniul produselor de panificatie, patiserie, rotiserie si fast-food, pe langa calitatea produsului, mai este importanta si oferirea unui ambalaj pentru produs, astfel incat consumatorul sa se bucure de savoarea produsului fara a se murdari. Coltarele de hartie sunt solutia perfecta. Aceste ambalaje sunt destinate mai multor tipuri de produse: coltare pentru pizza, coltare pentru hamburgeri, coltare pentru foietaje, coltare pentru covrigi, etc.

Furnizam din stoc coltare nepersonalizate pentru patiserii, covrigarii, rotiserii, din hartie kraft natur sau albita, simple sau rezistente la grasimi.

Personalizate cu sigla si numele afacerii dvs., coltarele din hartie devin mijloace eficiente de promovare: pot fi imprimate elemente de identitate, date de contact, galerie foto, sau chiar QR code-uri. Coltarele pot fi personalizate flexografic in 1-7 culori. Designerii Fabricii De Ambalaje Exonia va pot realiza gratuit designul pentru acest tip de ambalaj.

Puteti comanda coltare personalizate, dar si variante nepersonalizate. Pentru a efectua o comanda de coltare personalizate contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.