Pungi hartie cu fereastra polipropilena cu perforatii

Pungi de hartie cu fereastra bopp cu perforatii de la Fabrica De Ambalaje ExoniaPungile de hartie cu fereastra bopp cu perforatii sunt utilizate mai ales de producatorii din industria panificatiei si patiseriei. Ambalajul este unul simplu dar bine gandit, deoarece asigura toate functiile necesare unui ambalaj pentru paine, astfel incat aceasta sa ajunga proaspata la client.

In priml rand, hartia este un ambalaj ce se preteaza pentru ambalarea produselor de panificatie, fara sa influenteze proprietatile organoleptice ale produsului, si nici nu se deformeaza de la caldura (in cazul in care painea este ambalata fierbinte).

Folia din polipropilena (bopp) are rolul de a lasa sa se vada produsul (un element de marketing foarte important, mai ales in cazul painii, cand o coaja rumenita frumos poate determina cumparatorul sa achizitioneze produsul). Perforatiile din partea cu polipropilena asigura un schimb eficient de aer intre interiorul si exteriorul ambalajului. Painea nu „transpira” si ramane fresh mai mult timp. Eventual, in functie de caracteristicile produsului de ambalat, se poate alege si o hartie cu polietilena pe partea care intra in contact cu produsul, astfel incat grasimile sa nu treaca prin ambalaj, afectand aspectul comercial al acestuia.

Materialul din care sunt realizate pungile de hartie cu fereastra bopp cu perforatii este de obicei hartia kraft, dar se pot opta si pentru variante de hartie albita. Acest ambalaj de hartie cu polipropilena cu perforatii se preteaza si pentru baghete (sunt necesare ambalaje lungi de hartie), covrigei, saratele, pot fi chiar ambalaje pentru sandwich-uri, pizza, etc.

Pungile de hartie cu fereastra de polipropilena cu perforatii, pot fi desigur si personalizate  flexografic in 1-7 culori. Designerii Fabricii De Ambalaje Exonia va pot realiza gratuit design grafic pentru acest ambalaj.

Puteti comanda pungi personalizate, dar si variante nepersonalizate. Pentru a efectua o comanda de pungi personalizate contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.