Exonia sustine sustine performanta prin sponsorizarea Maratonului Aradului

Exonia Holding sustine Crosul si Semimaratonul AraduluiExonia Holding sustine Crosul si Semimaratonul Aradului, unul dintre cele mai importante evenimente sportive din tara la care participa peste 2000 de alergatori. Fabrica De Ambalaje Exonia, impreuna cu furnizorul de solutii IT Artis Design, sponsorizeaza evenimentul cu un buget total de 35.000 de LEI sub forma unor VOUCHERE cu valoare de 10 LEI ce vor fi oferite tuturor participantilor la maraton fara tragere la sorti.

Crosul şi Semimaratonul Judeţului Arad aflat la ediţia a III-a, este organizat de către Consiliul Judeţean Arad, Primăria Municipiului Arad, Centrul Cultural Judeţean Arad, Clubul Sportiv Experienţa Multisport in parteneriat cu Exonia Holding şi se va desfăşura pe 15 iunie 2013 incepand cu ora 9:00, in apropierea Primariei Arad. Concursul, desfasurat pe strazile orasului, cuprinde o cursa de semimaraton (21,097 km), doua curse populare desfasurate pe trasee de 6 km, respectiv 1 km, urmate, la final, de cursa voluntarilor. Pe site-ul organizatorilor (cros-semimaraton.ro) s-au inscris deja peste 1900 de participanti din peste 20 de judete si chiar participanti din afara tarii.

Exonia Holding, sustine evenimentul cu premii pentru toti participantii la maraton si cursele populare. Vouchere cu o valoare de 10 LEI sunt acordate participantilor inca de la inceputul cursei, astfel incat toti participantii beneficiaza de premiu. Voucherul in valoare de 10 LEI, poate fi utilizat in showroom-ul Artis (companie partenera Exonia) pentru a achizitiona orice produs sau serviciu (voucherul poate fi folosit la o valoare minima a cumparaturilor de 50 de LEI).

“Sanatatea este foarte importanta si, din pacate,  ponderea sedentarismului a crescut. Tocmai de aceea, am dorit sa sustinem acest eveniment sportiv, pentru a incuraja si motiva oamenii, mai ales tinerii, sa faca sport. Din acest motiv, invitam toti colaboratorii (partenerii, angajatii, si chiar clientii Fabricii De Ambalaje Exonia) sa ni se alature in cadrul acestui eveniment pe care il sustinem in parteneriat cu Asociatia Experienta Multisport” a declarat Tiberiu STOIAN, manager executiv Exonia Holding.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.