Pungi popcorn personalizate

Pungi hartie popcornPungile de hartie pentru popcorn sunt ambalaje de hartie cautate mai ales in sezonul cald, cand sunt organizate mai multe evenimente in aer liber precum: balciuri, festivaluri, targuri si alte evenimente locale unde se serveste popcorn.

Pungile de hartie pentru popcorn sunt realizate in mod uzual din hartie kraft sau hartie albita, cu personalizari standard precum „Popcorn”  si prezinta pliuri laterale. La comanda, pot fi realizate si pungi de hartie cu rezistenta la grasimi, astfel inca punga sa nu se umezeasca de la untul special folosit la popcorn.

Pungile de hartie pentru floricele pot fi personalizate cu sigla si numele afacerii dvs. astfel incat impactul vizual sa fie maxim. Pungile din hartie pentru popcorn pot fi personalizate flexografic in 1-7 culori. Designerii Fabricii De Ambalaje Exonia va pot realiza gratuit design grafic pentru acest ambalaj.

Fabrica De Ambalaje Exonia furnizeaza o gama larga de pungi de hartie pentru popcorn, in diferite dimensiuni care exista fie pe stoc, fie la comanda. Un exemplu de dimensiune de pungi popcorn: 150+50 x 210 mm.

Puteti comanda pungi personalizate, dar si variante personalizate standard. Pentru a efectua o comanda de pungi personalizate contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.