Ambalaje personalizate pentru patiserie si cofetarie

Ambalaje pentru produse de patiserie si cofetarieFabrica De Ambalaje Exonia produce un portofoliu divers de ambalaje speciale pentru patiserie si cofetarie, realizate din polietilena, polipropilena si hartie. Ambalajele pentru produse de patiserie si cofetarie sunt deosebit de utile, mai ales pentru cumparatorii care vor produsele „la pachet”.

Din categoria ambalajelor necesare pentru cornuri, prajituri, fursecuri, placinte, strudele si alte bunatati, cu siguranta aveti nevoie de:

  • hartie personalizata pentru ambalat fie simpla, fie cu polietilena (necesare pentru ambalarea placintelor, cornurilor si altor prajituri uleioase sau cu siropuri – previne udarea hartiei)
  • sacose  si sacosele din polietilena sau hartie folosite ca ambalaj secundar sau tertiar, in care se pot pune produsele comandate.
  • pungi de hartie pentru fursecuri, prajiturele si saratele.
  • coltare de hartie pentru cumparatorii care aleg sa consume produsul „din mers”. In acest tip de ambalaj de hartie care seamana cu o punguta, produsul poate fi consumat in conditii igienice din mers.
  • folie bopp sau celofan pentru ambalarea prajiturilor si platourilor.
  • hartie decorativa pentru platouri de prajituri si fursecuri.

Furnizam ambalaje pentru produse de patiserie si cofetarie atat in varianta nepersonalizata, cat si in varianta personalizata.  Departamentul de design al Fabricii De Ambalaje Exonia va furnizeaza GRATUIT servicii de design de ambalaje sau de optimizare a graficii pe care o aveti deja.

Un avantaj important pentru dvs. este ca la Fabrica De Ambalaje Exonia gasiti majoritatea tipurilor de ambalaje pe care o patiserie sau o cofetarie le foloseste in mod uzual, fara sa mai fie nevoie sa identificati diferiti furnizori pentru fiecare reper in parte. Ambalajele pentru patiserie si cofetarie sunt la preturi competitive, astfel incat cu un cost per bucata foarte mic, dvs. sa beneficiati de un ambalaj de calitate, personalizat care sa  avantajeze produsele de panificatie si patiserie. Toate ambalajele oferite clientilor sunt avizate sanitar conform normelor de securitate alimentara.

Pentru producatorii care ambaleaza automat produse de patiserie si gustari furnizam inclusiv folie personalizata din diverse materiale simple sau laminate (polietilena, ldpe, pet, bopp, cpp, aluminiu etc.), inclusiv pentru ambalarea in atmosfera modificata: folie pentru ambalarea croissantelor, folie pentru ambalarea brioselor, folie pentru ambalare de biscuiti, saratele si covrigei, folie personalizata pentru ambalare napolitane, etc.

Pentru aceste tipuri de folii personalizate, pretul este unul competitiv, iar termenele de executie si livrare sunt flexibile. Capacitatea de productie lunara depaseste 50-60 de tone, astfel incat putem satisface nevoile dvs. Beneficiati de cea mai performanta tehnologie de imprimare flexografica. Imprimarea se realizează pe doua sau mai multe piste cu 8 grupuri de culoare concomitent pentru evitarea deplasărilor sau suprapunerilor eronate ale plăcilor clişeului flexografic. Imprimarea se realizează flexografic în POLICROMIE inclusiv nuanţe speciale (auriu, argintiu) la 1-8 culori cu respectarea codului standard PANTONE. Matriţa de imprimare utilizată este tip clişeu digital pentru a se obţine o bună calitate a imprimării.

Pentru a realiza o comanda de ambalaje pentru panificatie si patiserie, sau pentru a obtine  alte detalii si cotatii de pret, contactati reprezentantii Fabricii De Amabalaje Exonia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.