Saci LDPE Arctika pentru transport si depozitare produse congelate

Saci polietilena LDPE Arctika pentru produse congelate de la Fabrica De Ambalaje ExoniaSacii din polietilena LDPE Arctika sunt solutia ideala pentru depozitarea si transportul produselor congelate (carne, legume). Dupa cum arata si denumirea, sacii rezista la temeperaturi scazute, la refrigerare si congelare pana la -40 de grade Celsius.

Sacii LDPE Arctika sunt realizati dintr-un material revolutionar. Reteta si aditivii folositi la fabricarea foliei pentru saci confera elasticitate sacilor, reduc alungirea relativa, folia avand moment cinetic si de torsiune mic, astfel incat este prevenita ruperea confectiei in uz tensionat si sub actiunea directa a factorilor mecanici implicati in procesul tehnologic.

Sacii din polietilena Arctika pot fi confectionati in diverse dimensiuni precum: 350 x 600 mm, 400 x 600 mm, 450 x 600 mm, 400 x 700 mm, 500 x 700 mm,  la diferite grosimi (frecvent se folosesc de 40 de microni). Uzual sunt folositi saci pentru transport si depozitare carne de pui (pulpe, tacamuri, aripi, pui intregi etc.), saci pentru transport si depozitare carne de vita, saci  pentru transport si depozitare carne de porc, saci pentru transport si depozitare peste, saci pentru legume si fructe, saci pentru aluaturi si semi-preparate congelate (foietaje, foi de placinta, pateuri, etc.).

Sacii din polietilena ldpe Arctika pot fi si personalizati cu sigla, numele companiei si datele de contact ale companiei dvs. astfel incat ambalajul sa indeplineasca si functii de promovare nu doar de protectie si transport.

Imprimarea: se poate realiza cu pana la 8 culori sau policromie. Realizam GRATUIT designul fiecarui model de sac dupa indicatiile beneficiarului. Imprimarea se poate realiza in maxim 8 culori policromie si speciale la rezolutie mare, in functie de complexitatea graficii si de categoria produsului de ambalat.

Puteti comanda saci personalizati, dar si variante nepersonalizate. Pentru a efectua o comanda de saci personalizati contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.