Plicuri de Curierat Secure XBAG din polietilena

Plicuri si saci pentru curierat de la Fabrica De Ambalaje ExoniaPlicurile de curierat sunt ambalaje foarte utile pentru expedierea documentelor prin curierat si se adreseaza atat companiilor care ofera servicii de curierat, cat si companiilor care trimit corespondente cu regularitate (magazine online, companii cu multe sedii, publisheri de reviste si cataloage, sau chiar companii care trimit mostre clientilor). Plicurile de curierat pot fi folosite si pentru transport valori (monede, bancnote, inscrisuri) si pot fi utilizate de banci sau institutii de stat. Acest tip de ambalaj este o punga realizata din polietilena monolayer sau coextrudata bicolora cu aditivi de elongatie. Reprezinta o alternativa mai sigura si chiar mai ecologica la plicurile din hartie

Pentru plicurile si sacii de curierat exista 2 solutii:

Soluatia economica: Plicuri de curierat realizate dintr-un singur strat de polietilena (monolayer) care poate fi alba sau colorata in masa (cu specificatia ca la cele colorate in masa cantitatea minima este mai mare decat la cele albe). Polietilena poate fi de grosimi diferite in functie de specificatiile beneficiarului. Astfel, pot fi create plicuri de polietilena cu grosimi de 30-35 de microni sau plicuri de polietilena cu grosimi de peste 55 microni.

Solutia profesionala: Plicuri pentru expeditii realizate din folie coextrudata neagra pe interior (astfel incat documentele trimise sa nu fie vizibile) si folie alba pe exterior. Grosimea de 55 de microni (uzuala) si aditivii de elongatie contribuie la o rezistenta sportita a ambalajului la sfasiere, astfel incat documentele dvs. sa ajunga mereu in stare perfecta la destinatar.

Plicurile sunt prevazute standard cu o clapeta adeziva permanenta care sigileaza plicul. Odata sigilat plicul, NU mai poate fi desigilat fara a fi deteriorat astfel incat trimiterile postale ajung INTOTDEUNA in siguranta la destinatar. Pot fi confectionate in diverse marimi, de la cele pentru documente, pana la saci pentru curierat. Cele mai uzuale dimensiuni pentru plicuri si saci transport valori sunt: 170 x 250 mm, 200 x 250 mm, 230 x 235 mm, 300 x 325 mm, 320 x 425 mm , 350 x 425 mm, 400 x 425 mm, 400 x 525 mm, 450 x 525 mm cu clapete de 50 mm. Pentru ca suntem producatori, putem realiza la comanda si alte dimensiuni, in functie de necesitatile dvs.

Plicurile de curierat nu sunt doar un ambalaj de protectie, ci pot functiona si ca un mijloc de promovare. Pot fi personalizate in 1-6 culori cu sigla, numele companiei si alte elemente grafice. Designerii Fabricii De Ambalaje Exonia va pot realiza gratuit designul grafic pentru aceste tip de ambalaj.

Puteti comanda plicuri si saci de curierat in varianta personalizata, dar si variante nepersonalizate. Pentru a efectua o comanda sau pentru a primi o cotatie de pret, contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.

Un gând despre „Plicuri de Curierat Secure XBAG din polietilena

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.