Sacose din hartie colorate: orange, verde, bleu, grena, roz, violet

Sacose de hartie cu maner rascucit colorate de la Fabrica De AmbVrei sa le colorezi ziua clientilor sau partenerilor tai?! Alege sacosele din hartie cu maner rasucit colorate in diverse nuante calde si atractive, la preturi de producator.

Sacosele colorate nepersonalizate sunt destinate micilor afaceri care nu doresc inca sa investeasca in sacose personalizate, companiilor care le folosesc pentru campanii pe termen scurt, pot fi folosite si pentru oferirea de cadouri corporate sau pentru evenimente (sunt o varianta eleganta si comoda pentru depozitarea mapelor de presa, brosurilor, cataloagelor ce sunt oferite jurnalistilor, invitatilor).

Ai libertatea sa alegi nuanta care se potriveste cel mai bine brandului tau sau evenimentului organizat. Exista mai multe dimensiuni standard:

 • Sacose de hartie 25 (l) x 11(burduf baza) x 32 (h) cm
 • Sacose de hartie mai mari: 40 (l) x 14 (burduf baza) x 45 (h) cm

Printre sacosele de hartie colorate pe care le gasiti in showroom-urile Exonia Holding se numara:

 1. Sacose de hartie orange: Combina energia rosului si bucuria galbenului. Este asociat cu bucuria, creativitatea, stimularea. Da o senzatie de caldura, este asociat cu mancarea sanatoasa si stimuleaza apetitul.
 2. Sacose de hartie rosii: O culoare puternica asociata cu puterea, iubirea, determinarea, dorinta si pasiunea. Aceasta culoare stimuleaza oamenii sa faca decizii rapide (sacose pentru magazine de confectii, lenjerie)
 3. Sacose de hartie verzi: Verdele sugereaza sanatatea, comuniunea cu natura, prospetimea produselor, sanatatea (sacose pentru farmacii, produse naturiste)
 4. Sacose de hartie bleu: Culoarea este asociata cu stabilitatea si profunzimea. Simbolizeaza incredere, loialitate, intelepciune, adevar. Sugereaza si curatenia (motiv pentru care pot fi folosite de companiile care comercializeaza produse de curatenie si ingrijire). De asemenea bleu-ul pune in valoare produsele high-tech (deci pot fi folosite cu succes sacose bleu de comerciantii de produse IT).
 5. Sacose de hartie violet: Violetul este asociat cu regalitatea. Simbolizeaza luxul, puterea si extravaganta. Este o culoare cu precadere pentru consumatorii de sex feminin. Studiile au demonstrat ca aprox. 75% dintre pre-adolescenti prefera violetul in defavoarea altor culori. Tot studiile recomanda folosirea culorii la promovarea produselor pentru copii.
 6. Sacose de hartie roz: O culoarea ce sugereaza romantismul si prietenia. Sacosele de culoare roz sunt folosite de comerciantii de cosmetice, parfumuri, prajituri, etc.
 7. Sacose de hartie grena: Sugereaza vigoarea, puterea, leadership-ul si curajul. Sunt utilizate de producatorii de articole textile, accesorii premium.
 8. Sacose de hartie kraft albit (HKA): Simple, dar cu impact. Sugereaza puritatea s perfectiunea. Pot fi folosite cu succes la  produsele high-tech, de comerciantii de haine de lux, comerciantii de produse lactate, etc.
 9. Sacose de hartie kraft natur (HKN): Culoarea ce sugereaza natura (similaritatea cu nuanta pamanturlui). Sacosele de aceasta culoare pot fi folosite cu succes de comerciantii de produse eco/bio.

Sacosele de hartie cu maner rasucit sunt o solutie simpla, de efect si usor adaptabila pentru orice scop. Eventual sacosele pot fi si personalizate cu niste etichete personalizate. Desigur, la comanda, Fabrica De Ambalaje Exonia produce sacose de hartie personalizate cu numele si sigla companiei tale.

Pentru a achizitiona sacose de hartie cu maner rasucit si colorate in diverse culori la preturi de producator, contacteaza reprezentantii Fabricii De Ambalaje Exonia sau viziteaza-ne in showroom-urile din Iasi, Bucuresti sau Arad.

Un gând despre „Sacose din hartie colorate: orange, verde, bleu, grena, roz, violet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.