Folie film pentru ambalare lactate si branzeturi

Folie film personalizata pentru ambalare lapte la punga si branzFolia film personalizata pentru ambalare lapte la punga este un ambalaj util micilor fermieri si producatori care vor sa introduca pe piata un produs lactat ambalat simplu si eficient, dar si marilor producatori care au o gama de lapte in varianta economica sau pentru marcile private ale retailerilor din Romania.

Folia film pentru ambalarea laptelui in pungi trebuie sa fie de calitate, din granula virgina, sa intrunesca toate conditiile impuse prin legislatia sanitar-veterinara in domeniul ambalarii alimentelor si sa reprezinte o solutie accesibila. Toate aceste cerinte sunt indeplinite de ambalajele produse de Exonia prin certificarile ISO 9001, DSV  si LAREX.

Folia film este in mod uzual coextrudata si are proprietati de bariera, planaritate si grosime adaptate pentru ambalarea laptelui. In functie de cerintele clientului, folia poate avea diferite straturi cu functii speciale ce asigura bariera impotriva razelor ultraviolete (astfel se prelungeste termenul de pastrare al laptelui). In varianta standard, folia pentru ambalarea laptelui este coextrudata astfel:

stratul interior (care intra in contact cu laptele) este de culoare neagra pentru a impiedica patrunderea razelor solare ce pot declansa dezvoltarea microorganismelor si este un strat realizat din cea mai curata polietilena virgina.

stratul exterior este de culoare alba si confera posibilitati maxime pentru realizare unei propuneri grafice atractive accentuand culorile imprimate. IMPRIMAREA: se realizează pe doua sau mai multe piste cu 8 grupuri de culoare concomitent pentru evitarea deplasărilor sau suprapunerilor eronate ale plăcilor clişeului flexografic. Imprimarea se realizează flexografic în POLICROMIE inclusiv nuanţe speciale (auriu, argintiu) la 1-8 culori cu respectarea codului standard PANTONE. Matriţa de imprimare utilizată este tip clişeu digital pentru a se obţine o bună calitate a imprimării.

Toate materialele intrunesc toate conditiile Certificatelor de Calitate: Certificat OxoBIO, ISO9001, LAREX, DSV (pentru ambalajele alimentare), EuroECO (produse 100% Reciclabile) si evident detin Certificat de Conformitate si Garantie.

Pe langa folia film personalizata pentru ambalarea automata a laptelui, din categoria ambalajelor pentru produse lactate si branzeturi fac parte si foliile film pentru producatorii de branza topita ambalata in membrana plastic, dar si etichetele bopp pentru sticle de lapte. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret customizata contactati reprezentantii de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia Holding.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.