Ambalaje condimente si conservanti: folie film si pungi personalizate

Ambalaje pentru condimente si conservantiAmbalajele pentru condimente sunt utile micilor si marilor furnizori de condimente pe tot parcursul anului, dar poate mai mult acum, odata cu venirea sezonului de muraturi, zacusca si alte bunatati ce necesita condimente, conservanti si ierburi aromatice.

Pentru furnizorii de condimente, originea condimentelelor, brandul si ambalajul joaca un rol important in valoarea adaugata a produsului, astfel incat toate aceste aspecte sunt esentiale. Daca in cazul primelor 2 aspecte, solutia se afla in mainile furnizorilor, cu ambalajele personalizate va poate ajuta Fabrica De Ambalaje Exonia.

Foliile film si pungile pentru ambalarea condimentelor pot necesita, in functie de specificatiile condimentului si cerintele furnizorului, bariera la oxigen pentru a retine aroma sau chiar un strat anti-umezeala. Prin urmare, foliile sunt in general multistrat, fiecare dintre straturi indeplinind un scop foarte precis. Stratul cu bariera la oxigen este necesar pentru ca unele condimente au un miros foarte puternic (uneori acesta fiind chiar aspectul cheie al condimentului) si este important ca acea aroma sa se mentina cat mai mult timp.

Unele condimente sunt uleioase si necesita ambalaje cu bariera la umezeala. Acest strat impiedica uleiurile sa ajunga la straturile superioare ale foliei laminate, astfel incat ambalajul sa fie in stare perfecta la raft si in camara cumparatorului. Pentru mentinerea prospetimii cat mai mult timp se pot utiliza chiar si folii metalizate.

Tipuri de ambalaje pentru condimente:

  1. Folie film personalizata pentru ambalare automata condimente: folie polietilena cu hartie, folie polietilena, folie multistrat pentru ambalare piper boabe sau macinat, condimente, folie pentru ambalare conservanti si gelifianti la punga, la plic sau „single-serve packaging”.
  2. Pungi personalizate confectionate in diverse dimensiuni pentru ambalarea manuala sau semi-automata.
  3. Pungi nepersonalizate peste care se pot aplica etichete autocolante personalizate (un alt tip de ambalaj pe care il regasiti in gama de ambalaje Exonia)

Ambalajele pentru condimente pot fi imprimate  pe doua sau mai multe piste cu 8 grupuri de culoare concomitent pentru evitarea deplasărilor sau suprapunerilor eronate ale plăcilor clişeului flexografic. Imprimarea se realizează flexografic în POLICROMIE inclusiv nuanţe speciale (auriu, argintiu) la 1-8 culori cu respectarea codului standard PANTONE. Matriţa de imprimare utilizată este tip clişeu digital pentru a se obţine o bună calitate a imprimării. Vopseaua pigment este intre straturile de material, ceea ce permite obtinerea oricarui Certificat de Migrare necesar produselor alimentare!

Pentru campaniile de marketing desfasurate de furnizorii de condimente, Fabrica De Ambalaje Exonia produce si sacose din polietilena personalizate policromie. Acestea pot fi tip banana, maieu sau cu maner aplicat si asigura un spatiu de promovare foarte util pentru brandul care isi face reclama pe ele.

Pentru mai multe detalii despre ambalajele si tipurile de folii film pentru ambalarea condimentelor contactati specialistii Fabricii De Ambalaje Exonia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.