Exonia, expozant la Romania Fashion Trends & Brands cu solutii de ambalare pentru industria confectiilor

Fabrica De Ambalaje Exonia Holding participa la RFTB 2013 la Exporom BucurestiFabrica De Ambalaje Exonia Holding, producator de ambalaje pentru industria confectiilor si pentru retailerii din domeniu, s-a alaturat ca expozant si partener Salonului Romania Fashion Trends & Brands 2013 organizat de BusinessTexin, Fashion and Beauty si Exporom in perioada 25-28 septembrie.

Romania Fashion Trends & Brands (RFTB) 2013 este un targ care faciliteaza contactul direct intre industria producatoare de confectii, fabrici romanesti, brand-uri, buyeri si distribuitori. RFTB se doreste a fi si locul unde se vor prezenta ultimile noutati in materie de moda. Conceput ca eveniment specializat “Business-to-Business”, salonul RFTB este deschis in exclusivitate vizitatorilor profesionisti. RFTB reuneste la EXPOROM in perioada 25-28 septembrie 2013 peste 200 de expozanti din tara si din strainatate printre care: Mainetti, Jolidon, Cameleon Textil, Agnes Toma, Baroko, Magreb Knitwear si multi altii.

Fabrica De Ambalaje Exonia Holding prezinta vizitatorilor la targul RFTB multiple solutii profesioniste de ambalare pentru industria confectiilor si accesoriilor, dar si pentru retailerii din acest sector de activitate. Printre tipurile de ambalaje prezentate se numara:

  • pungi personalizate cu clapeta adeziva pentru producatorii de camasi/tricouri
  • huse polietilena personalizate cu profil drept sau profil „umeras” pentru producatorii de haine, geci si costume
  • sacose de polietilena personalizate pentru comerciantii de imbracaminte si incaltaminte
  • sacose de hartie personalizate
  • saci polietilena pentru depozitarea materiilor prime pentru confectii
  • etichete autocolante
  • benzi adezive personalizate

Fabrica De Ambalaje Exonia Holding furnizeaza deja ambalaje pentru diferite branduri din industria producatorilor de confectii si textile precum: Mainetti (companie prezenta si la targ), Italtex, Confectii Barlad, Nichi, Sonya Mod, Hervis, International Connection, Claudiu Ungureanu, Confectii Integrate Moldova si multi altii.

Initiativa de a organiza un targ business-to-business pentru producatorii si buyerii din industria confectiilor este una de apreciat. Este o oportunitate pentru noi sa ne intalnim intr-un timp atat de scurt cu producatori din aceasta industrie pentru a le prezenta solutiile de ambalare de care acestia au nevoie. Mai mult, este ocazia perfecta pentru a ne revedea cu vechi parteneri si pentru a cunoaste noi potentiali parteneri” a declarat Tiberiu-Paul STOIAN, manager general Exonia Holding.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.