800 de milioane de etichete diferite – cum reuseste Coca-Cola?!

Etichete bopp - campania Imparte o Coca-Cola postata de Fabrica De Ambalaje Exonia HoldingV-ati intrebat cum reuseste Coca-Cola sa personalizeze atat de multe etichete diferite pentru campania „Imparte o Coca-Cola”?

Coca-Cola, prin campania „Imparte o Coca-Cola” a invitat consumatorii din 32 de tari europene sa imparta o Cola adresandu-se consumatorilor direct pe ambalaj. Pentru atingerea obiectivelor campaniei, au fost tiparite 800 de milioane de etichete cu mai mult de 10.000 de nume in mai mult de 10 limbi si 5 alfabeturi.

Campania a fost lansata in luna mai si substituie pe etichete logotipul Coca-Cola cu primele 150 cele mai populare prenume, porecle si termeni care exprima afectiunea din fiecare tara.

Tiparirea etichetelor s-a realizat in mod special: Prin tehnologia flexografica (asa cum si Fabrica De Ambalaje Exonia tipareste etichetele bopp pentru sticle) s-au tiparit etichetele bopp (polipropilena biorientata) in rola cu informatiile de baza. Ulterior cu imprimantele digitale HP Indigo WS6000 timp de 3 luni/24h/zi s-au tiparit numele personalizate (cate un nume per rola). S-a conceput chiar si acel „rosu Coca-Cola” special pentru tiparirea digitala astfel incat culoarea sa fie consistenta cu identitatea.

„Ambalajul joaca un ro esential in campania „Imparte o Coca-Cola” pentru ca asigura conexiunea dintre produsul fizic si canalele de comunciare online, inclusiv social media si site-urile UGC (user generated content). Abilitatea de a personaliza un volum atat de mare de etichete mentinand calitatea si consistenta pe care Coca-Cola o cere, deschide noi posibilitati pentru progresul campaniilor creative.” a declarat Marit Kroon, marketing manager Coca-Cola Europe.

Pentru companiile care imbuteliaza apa plata/minerala, bauturi carbogazoase, bere si alte bauturi alcoolice furnizam etichete bopp personalizate in functie de specificatii si identitatea brandului. Pentru mai multe detalii si oferte customizate, contactati reprezentantii de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia sau  ne puteti vizita la showroom-urile din Bucuresti, Iasi, Arad.

Sursa aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.