Folie termocontractibila pentru baxare pet-uri apa, suc sau bere

Folie termocontractibila pentru baxare apa/suc/bere

Folia termocontractibila pentru baxare pet-uri de apa, bauturi racoritoare sau bauturi alcoolice este utilizata la realizarea de produse compacte, grupate, pregatite pentru transport. Foliile termocontractibile aduc un plus de valoare, asigurand atat un ambalaj secundar extrem de important pentru procesul de distributie, cat si un mod de prezentare atractiv, o suprafata de reclama mai mare decat eticheta, perfecta pentru expunerea pe rafturile marilor retaileri.

Folia termocontractibila pentru baxuri este de asemenea si un ambalaj util pentru cumparatori, care pot cara grupat mai multe sticle, dar si protejeaza sticlele din punct de vedere igienic (un aspect destul de important, mai ales ca multe dintre PET-uri ajung direct pe mesele consumatorilor). Desigur, folia trebuie sa fie suficient de groasa pentru a nu se rupe in mainile consumatorului.

Folia termo are avantajul de a fi mult mai „cost effective” decat cartonul sau alte variante de ambalaj secundar pentru gruparea mai multor produse. Materialul din care este produs este o polietilena de joasa densitate (LDPE). Aceasta are un grad inalt de transparenta si claritate si este compatibila cu cele mai moderne sisteme si linii de ambalare cu sau fara bara de sudare. Se prezinta sub forma de film, pantalon, semi-pantalonon si huse. Folia poate fi personalizata in 1-6 culori liniare sau policromie dupa tratamentul corona.

Grosimea uzuala a foliei este de 50-70 de microni, depinzand foarte mult de tipul produsului de ambalat, tipul masinii de ambalat, greutatea maxima la care trebuie sa reziste, etc. Bobinele au un tub de carton cu un diametru uzual de 76 mm, iar latimea maxima uzuala este de 1000 mm.

Printre calitatile foliei termocontractibile pentru baxare se numara:

  • grosimea – folia trebuie sa fie suficient de groasa pentru a nu ceda, dar suficient de subtire pentru a se termocontracta
  • rezistenta mecanica superioara
  • grad ridicat de transparenta si claritate (daca vorbim de o folie care nu este acoperita 100% de imprimare)
  • parametrii stabili de contractie la cald

Pentru mai multe detalii tehnice despre folia termocontractibila pentru baxare PET-uri, dar si pentru oferte de pret personalizate in functie de neceasarul dvs., va rugam contactati reprezentantii de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia Holding.

Pe final, sa observam cum arata procesul de ambalare cu folie termo (shrink):

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.