Saci LDPE personalizati pentru ambalat peleti

Saci plastic LDPE pentru ambalat peleti de la Fabrica De AmbalajSacii pentru ambalat peleti sunt ambalaje plastice utile furnizorilor de peleti pentru ca si aceste produse au nevoie de un ambalaj rezistent pentru transport, depozitare si suficient de atractiv pentru prezentare.

Sacii de plastic reprezinta solutia optima pentru peleti deoarece sunt flexibili, accesibili, sunt usori, pot fi personalizati flexografic si asigura protectia necesara. Sacii pentru peleti trebuie sa sigileze foarte bine continutul pentru ca umezeala sa nu patrunda, trebuie sa fie suficient de grosi pentru a rezista la o greutate uzuala de 15 kg, si trebuie sa fie personalizati cu numele producatorului, sigla si alte elemente de identificare foarte utile pentru promovarea pe termen lung.

Fabrica De Ambalaje Exonia produce saci pentru peleti. Sacii sunt produsi dintr-un singur strat de polietilena LDPE (de joasa densitate) care are avantajul ca nu se sfasie usor si are un grad mai ridicat de elongatie. Grosimea uzuala a sacilor de peleti este de 110 microni. Un sac cu dimensiunea 520 x 700 mm este perfect pentru o cantitate de 15 kg de peleti. Saci prezinta la baza sudura „tip sac” (un tip de sudura mai rezistenta). Sacii pot fi confectionati la diferite dimensiuni in functie de necesitatile beneficiarului.

Sacii pentru peleti pot fi personalizati flexografic cu 1 sau mai multe culori. Prin Departamentul de Design si DTP, realizam GRATUIT design de ambalaj pentru producatorii care nu au deja o grafica creata.

Pentru mai multe detalii tehnice despre sacii pentru peleti, dar si pentru oferte de pret personalizate in functie de necesarul dvs., va rugam contactati reprezentantii de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia Holding.

3 gânduri despre „Saci LDPE personalizati pentru ambalat peleti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.