Saci coextrudati pentru ambalare pamant de flori

Saci plastic LDPE pentru ambalat pamant de flori de la Fabrica DSacii pentru ambalarea pamantului de flori sunt ambalaje special dezvoltate pentru ambalarea manuala sau semi-automata a pamantului. Pentru producatorii de pamant de flori, Fabrica De Ambalaje Exonia are solutia perfecta pentru ambalare: saci LDPE COEX.

Sacii din LDPE coextrudat sunt saci de polietilena de joasa densitate cu proprietati de bariera. Sacii coextrudati sunt de culoare neagra la interior pentru a proteja compostul de actiunea razelor ultraviolete si pentru a impiedica dezvoltarea de microorganisme. La exterior, sacii sunt de culoare alba pentru a asigura conditiile optime pentru o imprimare flexografica de calitate.

Grosimea uzuala a sacilor de pamant este de 60-80 de microni. Pamantul pentru flori este ambalat de producatori in saci de la 3 litri pana la 40 de litri. Imprimarea sacilor se face flexografic de la 1 culoare pana la 6 culori policromie. Realizam GRATUIT designul fiecarui model de sac de pamant de flori dupa indicatiile beneficiarului print intermediul Departamentului specializat de Design & DTP de care Exonia Holding dispune.

Sacii pot fi confectionati cu sau fara pliu in functie de necesitatile beneficiarului. Sacii prezinta sudura tip filo (dubla – o sudura mai rezistenta pentru a rezista cantitatii de pamant ambalate).

Pentru mai multe detalii tehnice despre sacii ldpe coextrudati pentru ambalare pamant de lori, dar si pentru oferte de pret personalizate in functie de necesarul dvs., va rugam contactati reprezentantii de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia Holding.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.