Sacose personalizate pentru partide politice si alegeri electorale

Sacose personalizate pentru partide politice si campanii electorSacosele personalizate pentru partide politice si oameni politici sunt materiale promotionale deosebit de importante pentru campania de promovare pe care un partid politic o desfasoara pentru alegeri, fie pentru locale, parlamentare sau europarlamentare.

Pentru partide si agentiile care lucreaza la promovare este foarte important sa identifice un producator de sacose care poate sa livreze produse de calitate, imprimate bine, iar livrarea sa se faca in cat mai scurt timp. In acest sens, Fabrica De Ambalaje Exonia Holding este furnizorul cu cele mai bune solutii in ceea ce priveste sacosele personalizate pentru alegeri electorale.

Sacosele personalizate devin instrumente de marketing foarte utile prin prisma urmatoarelor avantaje:

  • reprezinta un suport pentru celelalte materiale de informare si promovare (flyerele, brosurile, ziarele, pixurile si alte materiale promotionale si de informare sunt oferite intr-o sacosa)
  • sacosele sunt ele insele materiale de promovare cu un spatiu de expunere generos pentru sigla partidului, numele si imaginea candidatului.
  • sacosele sunt relativ ieftine raportat la costul per cmp de expunere (comparativ cu alte medii offline/online)
  • sacosele personalizate sunt reutilizabile

Tipurile de sacose care se preteaza pentru partide politice sunt cele tip banana sau sacosele cu maner aplicat. Sacosele pot fi fabricate din polietilena de joasa densitate (LDPE) sau de densitate medie (MDPE), in functie de preferinta beneficiarului. Se recomanda polietilena LDPE, cu grosimi peste 30 de microni pentru ca sacosa sa fie placuta la atingere si nefosnitoare. Uzual, pentru aceste sacose confectia presupune pliu la baza.

Imprimarea sacoselor pentru partide politice: sacosele imprimate flexographic cu tehnologie performanta (rezolutie 250dpi policromie + culori speciale). Se pot imprima 1-6 culori liniare (curbe, linii, simboluri, sigle, fonte, etc.) pe ambele fete ale sacosei, sau se poate personaliza in policromie la 4-6 culori complexe si speciale. Grafica sacoselor este optimizata pentru flexografie GRATUIT de catre designerii Exonia Holding.

TIRAJUL: procesam orice comanda de la tiraje de 3.500 Buc.

Pentru mai multe detalii despre sacosele imprimate pentru partide politice si candidati la alegeri electorale, va rugam contactati reprezentantii de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.