Ambalaj creativ pentru popcorn

Pungile de popcorn de la ProperCorn sunt ambalaje creative reprezentative pentru sfera producatorilor de popcorn. Un ambalaj cu un design simplu si creativ: un logotip, o imagine, un fundal care sugereaza sortimentul de popcorn si o imagine apetisanta cu produsul. Rezulta un ambalaj reusit, cu impact si bun-gust.

Această prezentare necesită JavaScript.

Solutii pentru ambalarea popcorn-ului gasiti si la Fabrica De Ambalaje Exonia Holding atat in variante economice, cat si premium.

Pungile de hartie personalizate universal cu mesajul „popcorn” reprezinta solutia econimica (perfecta pentru vanzatorii ambulanti). In acest caz comanda minima este de 2500 de bucati (1 cutie).

Pentru producatorii de popcorn la nivel industrial, solutia este reprezentata de pungile personalizate sau folia personalizata pentru ambalare automata. Materialul poate fi simplu strat sau laminat (inclusiv cu aluminiu pentru bariera si ambalare in atmosfera modificata), imprimare intre straturi si alte caracteristici specifice unui ambalaj premium pentru popcorn.

Pentru mai multe detalii si cotatii de pret, contactati reprezentantii de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia.

Sursa foto aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.