Pungi antistatice pentru ambalare produse electronice

Pungi plastic antistatice pentru ambalare componente electronicePungile antistatice pentru produse electronice sunt ambalaje usoare, flexibile, ideale pentru ambalarea si transportul produselor sensibile electrostatic, a componentelor electronice, circuitelor, diodelor, etc. Sunt utilizate de producatorii si distribuitorii de componente electronice pentru ca asigura protectie impotriva descarcarilor electrice (ESD – electrostatic discharge).

Descarcarea electrostatica este fenomenul intalnit de toata lumea in momentul dezbracarii unei haine dintr-un material mai sintetic sau in momentul atingerii anumitor suprafete. Este insotita de un efect luminos si sonor si aceasta descarcare poate chiar topi componentele unui circuit. In cazul ambalajelor, frecarea dintre ambalaj si produsul aflat in interior poate genera un camp electrostatic daunator pentru componentele electronice. Tocmai din acest motiv, se folosesc la ambalare si transport DOAR ambalaje antistatice.

Punga antistatica creaza in jurul produsului ambalat o cutie Faraday, prevenind orice descarcare electrica.

Fabrica De Ambalaje Exonia furnizeaza pungi antistatice realizate din POLIETILENA coextrudata multistrat aditivata. Pungile pot fi produse la orice dimensiune in functie de necesarul exprimat de beneficiar.

Culoarea uzuala este roz, dar putem fabrica si alte culori in functie de specificatiile beneficiarului. Pungile pot fi imprimate cu grafica dorita, un AVANTAJ deosebit de important pe care noi, ca producatori, il putem oferi, dar importatorii nu, pungile oferite de acestia fiind din stoc, deci nepersonalizate si disponibile in doar cateva variante de dimensiuni. Pungile antistatice pot fi si laminate daca se doreste protectie impotriva radiatiilor UV. In acest caz se foloseste folie metalizata pentru laminare.

Pentru mai multe detalii despre pungile de polietilena antistatice sau pentru a realiza o comanda, contactati reprezentantii de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.