Fabrica De Ambalaje Exonia lanseaza versiunea pentru Mobile m.Exonia.ro!

Fabrica De Ambalaje Exonia lanseaza m.Exonia.ro

Fabrica De Ambalaje Exonia Holding S.A. lanseaza luni, 12 ianuarie 2015, Versiunea Mobile a site-ului http://exonia.ro/, care poate fi accesata la link-ul m.exonia.ro. 

Noul website adaptat pentru utilizatorii de dispozitive mobile pune la dispozitia vizitatorilor, intr-un timp cat mai scurt si printr-un design simplu si ergonomic, cele mai utile informatii si date de contact ale companiei Exonia Holding S.A. Site-ul m.Exonia.ro se adapteaza la rezolutia ecranului oricarui dispozitiv mobil si este compatibil cu mai multe sisteme de operare: iOS, Android, Windows Phone sau Blackberry. Vizitatorii de pe dispozitivele mobile vor fi automat redirectionati catre versiunea de mobile m.exonia.ro.

Versiunea de mobile a site-ului Exonia.ro beneficiaza de functii inteligente precum geo-locatie, click-to-call sau click-to-email. Prin functia de geo-locatie, se arata vizitatorilor locatia exacta pe harta a showroom-urilor Exonia din Romania, adresa exacta si programul de lucru. Prin functiile click-to-call si click-to-email se asigura posibilitatea de a intra in contact direct, simplu si rapid cu specialistii din cadrul punctelor de lucru sau cu reprezentantii de vanzari aferenti regiunii din care este vizitatorul.

„Lansarea Versiunii Mobile a site-ului Exonia.ro este o initiativa fireasca avand in vedere trendul utilizarii smartphone-urilor, care i-a cuprins cu siguranta si pe partenerii si clientii nostri. Statisticile ne arata ca peste 17% din vizitatorii site-ului Exonia.ro, proveneau de pe un dispozitiv mobil si cifrele sunt in crestere. Ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor de mobilitate si accesibilitate si sa ne apropiem mai mult de oamenii de afaceri care vor sa acceseze informatii oriunde s-ar afla” a declarat dl. Tiberiu STOIAN, director executiv al Fabricii de Ambalaje Exonia Holding.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.