Sustinem Programul National de Conferinte Afaceri.ro

Fabrica De Ambalaje Exonia Holding sustine Programul National de Conferinte AfaceriEchipa Fabricii De Ambalaje Exonia Holding S.A. se implică în cel mai amplu proiect naţional de dezvoltare şi educare a mediului de business din România: Programul Naţional de Conferinţe Afaceri.ro

Conferinţele Afaceri.ro sunt evenimente care adună reprezentanţii mediului de afaceri şi ai administraţiilor locale şi naţionale pentru a stimula dezvoltarea economică durabilă pe întreg teritoriul României.

Sunt dezbătute provocările actuale din mediul de afaceri punându-se accent pe oameni, modele de urmat, noutăţi legislative, informaţie şi inspiraţie privind utilizarea noilor tehnologii, a marketingului modern şi a instrumentelor de finanţare.

Împreună cu organizatorii vizăm potenţialul de dezvoltare al fiecărei regiuni şi aducem în comun forţele care pot genera creştere economică locală, creşterea productivităţii şi afaceri noi. Conferinţele Afaceri.ro se vor derula pe parcursul anului 2015 în 20 de oraşe din ţară printre care: Iaşi, Braşov, Bucureşti, Timişoara, Piatra Neamţ, Suceava.

Proiectul debutează prin conferinţa Finanţare.ro ce se va desfăşura pe 4 februarie la Iaşi.

„Ne-am implicat pentru al doilea an consecutiv în acest complex program de stimulare a mediului de business pentru că numai prin comunicare şi educare continuă vom putea încuraja oamenii de afaceri să se dezvolte, să se diferenţieze, să se adapteze la nevoile pieţei şi astfel, să PROSPERE!”. a declarat dl. Tiberiu STOIAN, director executiv Exonia.

Pentru mai multe detalii despre proiect Click Aici. Vă aşteptăm la Conferinţele Afaceri.ro!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.